ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Συνένοχη» η ΕΡΤ στην απάτη εφημερίδας Μ.Φουρθιώτη: Διαφήμιση για ανύπαρκτη συνέντευξη Ιερώνυμου (βίντεο)

«Συνένοχη» η ΕΡΤ στην απάτη εφημερίδας Μ.Φουρθιώτη: Διαφήμιση για ανύπαρκτη συνέντευξη Ιερώνυμου (βίντεο)

Η εφημερίδα του Μένιου Φουρθιώτη «Αποκαλυπτικά» υποστηρίζει πως έχει αποκλειστική συνέντευξη του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, παρόλα αυτά… δεν υπάρχει καμία συνέντευξη του στην εφημερίδα.

Και σε όλο αυτό η κρατική ΕΡΤ, την οποία πληρώνει αδρά ο ελληνικός λαός, είναι «συνένοχη», καθώς διαφημίζει συνεχώς την εφημερίδα, έστω και έναντι αμοιβής.

Τις προηγούμενες εβδομάδες, η κρατική τηλεόραση συνέβαλε στην εξαπάτηση του ελληνικού λαού παίζοντας διαφημιστικό της συγκεκριμένης εφημερίδας, που ισχυριζόταν ότι έδινε επιταγή 50 € για όλα τα σουπερμάρκετ και δώρα αξίας 200 €! Όλα αυτά με 1 Ευρώ! Με αποτέλεσμα να εξαπατηθούν χιλιάδες πολίτες, αγοράζοντας την εφημερίδα και βλέποντας με έκπληξη τους ότι το κουπόνι φυσικά ήταν μία απάτη.

Τώρα η κρατική τηλεόραση ξαναχτύπησε καθώς μετέδωσε το σποτ της εφημερίδας, στο οποίο ισχυρίζεται πως το σημερινό φύλλο περιέχει αποκλειστική συνέντευξη του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου! Φυσικά δεν υπάρχει καμιά συνέντευξη του αρχιεπισκόπου στην συγκεκριμένη εφημερίδα!

Είναι ένα κρίσιμο ερώτημα πώς είναι δυνατόν να προβάλλεται διαφημιστικό το οποίο συνιστά εμφανέστατη απάτη, στην κρατική τηλεόραση; Έστω και με οποιοδήποτε τίμημα. Δεν είναι δυνατόν η κρατική τηλεόραση να διαφημίζει ότι μία εφημερίδα δίνει δώρα αξίας 200 €, με 1 €.

Να σημειώσουμε πως η ΕΡΤ έπαιξε και σήμερα την διαφήμιση, παρά τον σάλο που έχει δημιουργηθεί μετά και τη δημοσίευση του άρθρου.

Δείτε το διαφημιστικό – σκάνδαλο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.