ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Διαδικτυακή συζήτηση AHEPA για την Ευρασία στο PRONEWS TV

Διαδικτυακή συζήτηση AHEPA για την Ευρασία στο PRONEWS TV

Η AHEPA διοργανώνει ένα μεγάλο διαδικτυακό γεγονός διεθνούς εμβέλειας με καλεσμένους παγκοσμίου φήμης ακαδημαϊκούς και ειδικούς στη μεγαλύτερη στροφή της ιστορίας μετά την καταστροφή του Παγκόσμιου Κέντρου Επορίου και των δίδυμων πύργων της Νέας Υόρκης, η συζήτηση θα μεταδοθεί από το Pronews TV.

Διαδικτυακή συζήτηση με την επικοινωνιακή χορηγία του pronews.gr & Pronews TV διοργανώνει η Αmerican Hellenic Educational Progressive Association- AHEPA HJ41 Καλαμαριά «Κωνσταντίνος Παλαιολόγος» το Mediterranean Council & Forum και το Israel Institute for Strategic Studies με την ευγενική υποστήριξη της ΑΗΕΡΑ Eλλάδας Αντιπροεδρίας Ελληνισμού, την Κυριακή 11 Απριλίου στις 20.00 ώρα Ελλάδας/Αιγύπτου 14.00 ΗΠ/Αν Ακτή, με θέμα :

«ΕΥΡΑΣΙΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ»

Την ΑΗΕΡΑ θα τιμήσουν με τη συμμετοχή τους στη συζήτηση oι:

Peter B. Zwack Brigadier Gen (Ret.) Defense Official and Attache to the Russian Federation 2012-14 (USA)

Dr. Martin Sherman Dr. Philosophy Political Science & Gov. Israel Institute for Strategic Studies (ISRAEL),

Dr. Μάριος Ευθυμιόπουλος Dean, College of Security and Global Studies, & Associate Profes, American University in the UAE. President MEDCF (GREECE/CYPRUS/UAE) ,

Savvas Tsivikos CEO at Cypreco industries inc. AHEPA’s Supreme Treasurer (USA/GREECE),

Επίτιμος ομιλητής Dr. Medhat Nefai Econoμist and writer (EGYPT)

Την εκδήλωση θα συντονίσει η

Ms. Danielle Crimmins Criminal Justice, Strategic Intel/Homeland Security MEDCF Director Counter Terrorism (USA) ,

θα χαιρετίσει ο κ. Αντώνης Γιαννικουρής Αντιπρόεδρος Ελληνισμού ΑΗΕΡΑ Ελλάδας Περιφέρειας 25 και θα προλογίσει

ο κ. Ανδρέας Ζαπουνίδης Πρόεδρος του τμήματος ΑΗΕΡΑ HJ41 Καλαμαριάς «Κωνσταντίνος Παλαιολόγος» Σύμβουλος Ασφαλείας & Community Liaison Consultant Energy and Defence Industry, MEDCF Executive Director.

Είκοσι χρόνια μετά την καταστροφή του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου και των Δίδυμων Πύργων, ο νέος Πρόεδρος των ΗΠ έχει να διαχειριστεί μια σειρά από «καυτά» γεωστρατηγικά ζητήματα ξεκινώντας από την «πανδημική» οικονομία και φτάνοντας στις κλιμακούμενες απειλές και στα πιο «επικίνδυνα» σημεία του πλανήτη που ενώνουν και ενώνονται με την Ευρασία.

Ουκρανία, Ιορδανία, Ιράν, Λιβύη και Οικονομία στο επίκεντρο μιας συζήτησης που θα προσπαθήσει να φωτίσει το αύριο της Ευρασίας και του πλανήτη μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η συζήτηση θα διεξαχθεί στην Αγγλική γλώσσα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.