ΕΣΗΕΑ για δολοφονία Γ.Καραϊβάζ: «Θλίψη για την απώλεια του συναδέλφου – Οι δημοσιογράφοι δεν πτοούνται από δολοφονίες»

ΕΣΗΕΑ για δολοφονία Γ.Καραϊβάζ: «Θλίψη για την απώλεια του συναδέλφου – Οι δημοσιογράφοι δεν πτοούνται από δολοφονίες»

Συγκλονισμένο εμφανίστηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ μετά την είδηση του θανάτου του Γιώργου Καραϊβάζ.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του συναδέλφου και καλεί την κυβέρνηση και τις αρμόδιες Αρχές να διαλευκάνουν αμέσως το έγκλημα και να παραδώσουν στη Δικαιοσύνη τους δράστες.

Η ΕΣΗΕΑ δηλώνει, ότι οι δημοσιογράφοι δεν πτοούνται από δολοφονίες, τραυματισμούς και απειλές και επισημαίνει ότι: Θα προασπίσει την ελευθερία του Τύπου και την ανεμπόδιστη εργασία των δημοσιογράφων απέναντι σε κάθε πίεση και απειλή, πολύ περισσότερο απέναντι σε μαφιόζικες πρακτικές και εγκληματικά σχέδια».

Πρόεδρος ΕΣΗΕΑ: Επέλεξαν να του κλείσουν το στόμα με σφαίρες

Στον τόπο της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, μετέβη η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου. Αφού εξέφρασε τη συντριβή της για την εν ψυχρώ δολοφονία, επισήμανε ότι υπάρχουν άλλοι 6.000 δημοσιογράφοι για να ερευνήσουν και να δώσουν απαντήσεις:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.