ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Εκπομπή Pronews TV: Δολοφονία Γ.Καραϊβάζ και «υπόγεια» επικοινωνία ΣΕΑ Θ.Ντόκου με Ρ.Τ.Ερντογάν – Οι αποκαλύψεις

Εκπομπή Pronews TV: Δολοφονία Γ.Καραϊβάζ και «υπόγεια» επικοινωνία ΣΕΑ Θ.Ντόκου με Ρ.Τ.Ερντογάν – Οι αποκαλύψεις

Το παρασκήνιο που οδήγησε στην δολοφονία του δημοσιογράφου Γ.Καραϊβάζ, καθώς και την κρίση στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος με φόντο τις αποκαλύψεις για το ρόλο του ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του πρωθυπουργού Θάνου Ντόκου στο γενικότερο πλαίσιο των μυστικών συζητήσεων με τη Τουρκία παρουσιάζει σήμερα ο Τάσος Γκουριώτης στην εκπομπή Pronews στο κανάλι του ALERT.

Ποιο είναι το παρασκήνιο της εκτέλεσης του Καραϊβάζ; Πώς αποτιμάται η αντίδραση του πρωθυπουργού; Τι εγκυμονεί η σύγκρουση των δύο πρώην πρωθυπουργών Κώστα Σημίτη και Κώστα Καραμανλή; Πόσο επηρέασε την κυβέρνηση η αποκάλυψη του pronews.gr για τις εμπιστευτικές πληροφορίες που διοχέτευαν ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του πρωθυπουργού Θάνος Ντόκος και το ΕΛΙΑΜΕΠ στον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν; Τι θα συμβεί όταν έρθουν προς ψήφιση στη βουλή τα προσαρμοστικά μνημόνια για τη Συμφωνία των Πρεσπών;

Αυτά και πολλά άλλα μπορείτε να δείτε απόψε στις 21:00 στον τηλεοπτικό σταθμό ALERT καθώς και στο κανάλι μας, PRONEWS TV στο YouTube.

Η εκπομπή θα μεταδοθεί και από το VERGINA TV στις 00:10 μετά τα μεσάνυχτα, καθώς και από αύριο στο κανάλι του PRONEWS TV στο Twitch.

Σχολιασμός Παναγιώτης Δούμας, ρεπορτάζ Ζίνα Γκουριώτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.