ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βίντεο: Το αποκαλυπτικό δελτίο ειδήσεων του Pronews TV με όλα τα θέματα που σας κρύβουν οι άλλοι

Βίντεο: Το αποκαλυπτικό δελτίο ειδήσεων του Pronews TV με όλα τα θέματα που σας κρύβουν οι άλλοι

Έντονος προβληματισμός υπάρχει στο Μέγαρο Μαξίμου και στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά την παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή, αλλά και σε όσα ακολούθησαν αυτής, με την παρέμβαση των ένδεκα βουλευτών, οι οποίοι ουσιαστικά στέλνουν προειδοποιητικά μηνύματα στον πρωθυπουργό για «τυχόν υποχωρήσεις» στα ελληνοτουρκικά ζητήματα και αφετέρου η παρέμβαση του συνιστά υπενθύμιση ότι μεγάλα τμήματα του κομματικού μηχανισμού δεν ελέγχονται από τους επιτελικούς του Κ.Μητσοτάκη.

Μία καταγγελία σοκ 26 χρόνια μετά έκανε ο πρώην υφυπουργός Άμυνας Μανώλης Μπεντενιώτης για την τραγωδία των Ιμίων και τις συνθήκες υπό τις οποίες έγινε.

Η καταγγελία έρχεται λίγα 24ωρα μετά την παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή για τα εθνικά θέματα και τις καταγγελίες που υπάρχουν περί μυστικής διπλωματίας του Κώστα Σημίτη με την Τουρκία, μία μυστική διπλωματία που, σύμφωνα με τον Γιάννη Βαληνάκη, ακολουθεί και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στην Θεσσαλονίκη η παραχώρηση του κτιρίου της ιστορικής «Βίλας Πετρίδη» στο Ελληνογερμανικό Ίδρυμα Νεολαίας (ΕΓΙΝ) (ναι, όσο και αν θυμίζει την μαύρη Κατοχή, υπάρχει και τέτοιο), κατόπιν γερμανικών πιέσεων στην δημοτική αρχή και παρά τις αντιδράσεις των επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων, από δημοτικούς συμβούλους και από εκπροσώπους οργανώσεων της αντίστασης.

Στο «φως» της δημοσιότητας ήρθε μια ακόμη καταγγελία για το εμβόλιο της AstraZeneca, καθώς ένας άνδρας δήλωσε πως η μητέρα του άφησε την τελευταία της πνοή λίγα 24ωρα μετά τον εμβολιασμό της! Όλα αυτά τη στιγμή που οι “ειδικοί” σήμερα και σε συνέντευξη Τύπου δήλωναν ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας από το συγκεκριμένο σκεύασμα λέγοντας ότι οι εμβολιαμοί θα συνεχιστούν κανονικά.

Οι αμερικανικές ομοσπονδιακές υπηρεσίες υγείας, ζήτησαν μετά από έξι περιστατικά θρομβώσεων, που εμφανίστηκαν περίπου δύο εβδομάδες μετά τη χορήγηση του μονοδοσικού εμβολίου της Johnson & Johnson την άμεση παύση του, ενώ η κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη παραλαμβάνει αύριο Τετάρτη (14/4) 33.600 δόσεις από το μονοδοσικό εμβόλιο και το διαφημίζει.

Και τα έξι περιστατικά παραπάνω περιστατικά αφορούν γυναίκες ηλικίας 18 έως 48 ετών. Σύμφωνα με αξιωματούχους, μία εξ αυτών πέθανε και μια δεύτερη χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε κρίσιμη κατάσταση.

Στο νομοσχέδιο που ετοιμάζεται φέρει προς ψήφιση η Βουλή μετά το Πάσχα αναφέρθηκε χθες ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος υποστήριξε πως το ωράριο-λάστιχο «θα γίνεται με αίτημα του εργαζόμενου». Το νομοσχέδιο το οποίο ετοιμάζεται να φέρει προς ψήφιση η κυβέρνηση και σας είχε αποκαλύψει πρώτο το pronews.gr περιλαμβάνει ελαστικό ωράριο εργασίας, με δεκάωρο για έξι μήνες χωρίς επιπλέον αμοιβή, αλλά με ισόποση μείωση ωραρίου το επόμενο διάστημα ή με ρεπό ή με αύξηση των ημερών άδειας.

Η εκμηδένιση του αριθμού των αιτούντων άσυλο αποτελεί πρωταρχικό στόχο της δανικής κυβερνήσεως, η οποία ζητά εγγράφως από τους Σύρους πρόσφυγες να επιστρέψουν στη Δαμασκό, την οποία η Κοπεγχάγη θεωρεί πλέον ως ασφαλή χώρα,μετά την επικράτηση των κυβερνητικών δυνάμεων πλην μόνο του θύλακα στην Ιντλιμπ.

Χαρακτηριστική είναι περίπτωση που μεταδίδει η DEUTSCHE WELLE, όπου η οικογένεια μίας νεαρής από τη Συρία, τελειόφοιτης του Λυκείου του Νάιμποργκ, έλαβε από τις αρχές ασύλου μία επιστολή, σύμφωνα με την οποία δε θα ανανεωθεί η άδεια διαμονής της στη Δανία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.