ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βίντεο: Το αποκαλυπτικό δελτίο ειδήσεων του Pronews TV με όλα τα θέματα που σας κρύβουν οι άλλοι

Βίντεο: Το αποκαλυπτικό δελτίο ειδήσεων του Pronews TV με όλα τα θέματα που σας κρύβουν οι άλλοι

Πλούσια ήταν η επικαιρότητα της ημέρας, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Αποκαλύψεις για συζητήσεις πίσω από κλειστές πόρτες μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας έκανε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, με αφορμή το πρόσφατο επεισόδιο με τον Νίκο Δένδια. Ο Τούρκος ΥΠΕΞ «καρφώνει» ουσιαστικά τον Έλληνα ομόλογό του, ότι σε συνάντηση που είχε γίνει στη Γενεύη του ανέφερε εμέσως πλην σαφώς ότι η Ελλάδα είναι διατεθειμένη να συζητήσει θέματα πέρα από τις κόκκινες γραμμές που ισχύουν μέχρι σήμερα… απλά όχι ακόμη!

Στο μεταξύ, με διάβημα «απήντησε» η Αθήνα στην Τουρκιά για την παρενόχληση του γαλλικού πλοίου L’Atalante, η οποία σημειώθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην ελληνική ΑΟΖ.

Έκθεση που δημοσιεύει η γερμανική FAZ, καταδεικνύει ότι οι Χριστιανοί είναι η πλέον διωκόμενη θρησκευτική κοινότητα διεθνώς. Στις πάγιες διώξεις χριστιανικών πληθυσμών σε Ασία και Αφρική, ήρθε τώρα να προστεθεί η αντιμετώπιση των Χριστιανών ως «αποδιοπομπαίων τράγων» για την εξάπλωση του κορωνοϊού από δυτικές κυβερνήσεις – καθεστώτα.

«Ευχάριστα» είναι τα νέα για την εστίαση, καθώς ανακοινώνεται σήμερα το πιθανό άνοιγμα των επιχειρήσεων του κλάδου – μόνον σε εξωτερικούς χώρους – αμέσως μετά το Πάσχα. Θα ακολουθήσουν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις και τα υπόλοιπα σχολεία.

Περισσότεροι οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα των αυστηρών Lockdown σε σχέση με τη Σουηδία, η οποία εφήρμοσε το τελευταίο εξάμηνο μία εντελώς ανοικτή και ελεύθερη πολιτική, βασιζόμενη στην ατομική ευθύνη των πολιτών της. Μήπως κάτι κάνουμε λάθος;


Το Ισπανικό Συνταγματικό Δικαστήριο «πάγωσε» το νόμο της Γαλικίας για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, ορθώνοντας ουσιαστικά ανάστημα στη διεθνή ντιρεκτίβα που κατευθύνει τα κράτη-μέλη της Ε.Ε. στην καταπάτηση των ατομικών ελευθεριών των πολιτών και στις διακρίσεις εις βάρος όσων επιλέγουν να εμβολιαστούν.

Η Ευρώπη ανακοίνωσε τον υπερυπολογιστή που… «θα μας σώσει από τον κορωνοϊό».

Λαύρος ο Βλαδιμίρ Πούτιν κατά την ετήσια ομιλία του. Καταφέρθηκε κατά της Δύσεως, την οποία κατηγορεί ότι υποκίνησε το πραξικόπημα στη Λευκορωσία και αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον Αλεξάντρ Λουκασένκο. Την ίδια ώρα στο Μινσκ, πρωτεύουσα της Λευκορωσίας, υπάρχει μεγάλη εισροή στρατευμάτων τα οποία κυκλώνουν κυβερνητικά κτίρια, εν όψει πιθανότατα της αυριανής συνάντησης Λουκασένκο-Πούτιν και του ενδεχομένου ανακοίνωσης ενσωμάτωσης της Λευκορωσίας στη Ρωσία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αντιδράσεις των οπαδών, αλλά και ευρύτερη διεθνής κατακραυγή έριξε την αυλαία στο σύντομο έργο της «European Super League».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.