ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βίντεο: Το αποκαλυπτικό δελτίο ειδήσεων του Pronews TV

Βίντεο: Το αποκαλυπτικό δελτίο ειδήσεων του Pronews TV

Σε μία άκρως προκλητική ανακοίνωση προχώρησε το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών το οποίο ανακοινώνοντας την επίσκεψη του Τούρκου υφυπουργού Εξωτερικών Γιαβούζ ΣελίμΚιράμ (υπεύθυνου για τις μειονότητες) στη Βόρεια Ελλάδα αναφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη και τη δυτική Θράκη λες και είναι τουρκικές επαρχίες, υπενθυμίζοντας έτσι και τα σχέδια για πλήρη διαμελισμό της Ελλάδας!

Μετά τις προκλητικές δηλώσεις του Tούρκου αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Γιαβούζ Σελίμ Κιράν επί ελληνικού εδάφους η Άγκυρα συνεχίζει με αμείωτη ένταση την τακτική των παραβιάσεων στο Αιγαίο. Συγκεκριμένα στις τέσσερις το απόγευμα της Τετάρτης 5 Μαΐου, ζεύγος τουρκικών F-16 πραγματοποίησε υπερπτήσεις πάνω από τις Οινούσσες και την Παναγιά.

Τα τουρκικά μαχητικά πραγματοποίησαν τις υπερπτήσεις σε ύψος 22.000 ποδών. Μάλιστα ταχύτατα αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν από ελληνικά μαχητικά.

Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει ένα βίντεο, το οποίο δείχνει την ανεμπόδιστη διέλευση των ιρανοτουρκικών συνόρων από παράνομους μετανάστες από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές.

Ένα ολόκληρο ασκέρι από τις παραπάνω χώρες περνάει τα αφύλακτα στην κυριολεξία σύνορα της Τουρκίας με κατεύθυνση τον… ευρωπαϊκό παράδεισο. Στόχος, το πέρασμα διά θαλάσσης στην ελληνική επικράτεια ή και η διάσχιση του Έβρου.

Η Ελλάδα «σβήνει», καθώς πάνω από 500.000 Έλληνες «χάθηκαν» την δεκαετία που μας πέρασε, την ίδια ώρα που μερικές περιοχές της αναμένεται να καταγράψουν αύξηση πληθυσμού εξαιτίας της μετανάστευσης.

Μία δεκαετία στην οποία η Ελλάδα «χτυπήθηκε» από Μνημόνια, φτώχια και εσχάτως από lockdown και έχει δραματικές συνέπειες για την χώρα, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία που αναμένεται να δώσει η προγραμματισμένη για το διάστημα από 23 Οκτωβρίου έως 23 Νοεμβρίου γενική απογραφή του πληθυσμού, από την Ελληνική Στατιστική Αρχή, θα υπάρχουν περίπου 500.000 λιγότεροι πολίτες.

«Μαγική εικόνα» αποδεικνύονται οι δημοσκοπήσεις που δημοσιοποιούνται σε φιλοκυβερνητικά Μέσα αναφορικά με την αποδοχή της κυβέρνησης, την επίδοση της οικονομίας και των απαγορεύσεων κατά της πανδημίας από τους πολίτες όπως αποδεικνύει έρευνα του Ευρωβαρόμετρου για τους μήνεςΦεβρουάριο και Μάρτιο.

Η εικόνα δείχνει μία κοινωνία είναι έτοιμη να εκραγεί και απορρίπτει σχεδόν συνολικά τις κυβερνητικές πολιτικές, ακόμα και γι’ αυτές που η κυβέρνηση «κομπάζει» συνεχώς, όπως η -δήθεν- μείωση της γραφειοκρατίας.

Με μία ανακοίνωση που εκφεύγει από τις συνηθισμένες η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Προσωπικού Επιχειρήσεων Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης (ΠΟΣΠΕΡΤ) παραθέτει και αναλύει τους λόγους για τους οποίους επιλέχθηκε ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας η Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τελικά βρέθηκε στη θέση αυτή με ψήφους σχεδόν όλων των κομμάτων.

Στην ανακοίνωση παρατίθενται όλες οι δικαστικές αποφάσεις που είχε λάβει από την εποχή που κρίθηκε συνταγματικό το πρώτο Μνημόνιο μέχρι και τις αποφάσεις της που έκριναν νόμιμο το κόψιμο του δώρου των Χριστουγέννων και Πάσχα από τους δημοσίουςυπαλλήλους.

Μία γυναίκα 44 ετών μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης κατέληξε λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca.

Ο σύζυγός της είπε ότι μέχρι το απόγευμα όλα ήταν καλά αλλά το βράδυ η γυναίκα ανέβασε δέκατα και πήρε ένα παυσίπονο. Γύρω στις 3:30-4:00 τα ξημερώματα της Τρίτης επήλθε το μοιραίο και κάλεσε άμεσα το ΕΚΑΒ.

Σοκ επικρατεί στον κλάδο της εστίασης μετά το περίφημο «άνοιγμα» που ήρθε μετά από 6 ολόκληρους μήνες, καθώς έγινε αντιληπτό πως περίπου το 50% των μαγαζιών έχει κλείσει! Ακόμα κι έτσι η πελατεία ήταν ελάχιστη.

Συγκεκριμένα μέχρι στιγμής έχουν ανοίξει μόλις το 55% – 60%των περίπου 80.000 καταστημάτων της εστίασης. Που σημαίνει ότι ένα 40-45% δεν έχει ανοίξει γιατί πολύ απλά έχει βάλει οριστικό λουκέτο ή δεν έχουν ανοιχτούς χώρους, κάτι που σημαίνει πως το λουκέτο είναι θέμα ημερών.Για την κατάργηση των SMS και τον τουρισμό μίλησε εκτός των άλλων ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια σημερινής τηλεοπτικής του συνέντευξης.

Ανάμεσα σε όσα είπε ο υπουργός είναι πως το είναι πιθανό να παραμείνει το SMS στο 13033 και μετά τις 15Μαΐου, όταν δηλαδή ανοίγει ο τουρισμός. Έτσι ο Έλληνας θα συνεχίσει να στέλνει SMS για να βγει από το σπίτι του, ενώ ο τουρίστας θα είναι ελεύθερος να κινηθεί.

Η κυβέρνηση Μπάιντεν έχει αποφασίσει να φτιάξει «πολύχρωμες» ένοπλες δυνάμεις βασιζόμενη σε άτομα της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ.

Μάλιστα μία από τις πρώτες ενέργειες του Μπάιντεν ήταν να άρει την απαγόρευση Τραμπ για την κατάταξη διεμφυλικών στον Αμερικανικό Στρατό. Βασιζόμενο σε αυτό το νέο δόγμα, λοιπόν, το πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ δημιούργησε το πρώτο ολοκληρωτικά γκέι πλήρωμα ελικοπτέρου, το οποίο δίπλα στη σημαία των ΗΠΑ έχει κι αυτήτων ΛΟΑΤΚΙ.Η «πολιτική ορθότητα» έχει πλέον εξελιχθεί σε μέγγενη της ανθρώπινης συμπεριφοράς και της σκέψης ξεπερνώντας κάθε όριο γελοιότητας.

Το τελευταίο «κρούσμα» αφορά στο θεματικό πάρκο της Ντίσνει στην Καλιφόρνια το οποίο άνοιξε τις πύλες του μετά από 400 ημέρες κλεισίματος λόγω κορωνοϊού.

Εκεί υπήρχε ένα νέο παιχνίδι για τους επισκέπτες και είχε να κάνει με την Χιονάτη. Το νέο παιχνίδι με τον τίτλο“Snow White’s Enchanted Wish” έγινε στόχος παρανοϊκών «κριτικών» για τον εξής λόγο: Γιατί έχει το περίφημο φιλί από τον Πρίγκιπα στην Χιονάτη, το φιλί της αληθινής αγάπης το οποίο την ξυπνάει από τον μαγεμένο ύπνο της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.