ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βίντεο: Το αποκαλυπτικό δελτίο ειδήσεων του Pronews TV

Βίντεο: Το αποκαλυπτικό δελτίο ειδήσεων του Pronews TV

«Καμένη γη» είναι η Ελλάδα μετά το lockdown, καθώς χιλιάδες πολίτες έχασαν τη δουλειά τους εν μέσω πανδημίας. Όπως αναφέρει η έρευνα του Eurofound πάνω από το 20% των Ελλήνων έχασε την εργασία του εξαιτίας του κυβερνητικού lockdown, ποσοστό που είναι το χειρότερο στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Δραματικές συνέπειες για τον τουρισμό και για την ελληνική οικονομία έχει η απόφαση της βρετανικής κυβέρνησης να μην βάλει στην «πράσινη λίστα» την Ελλάδα, καθώς οι ακυρώσεις από τους Βρετανούς τουρίστες είναι εκατοντάδες.

Τουριστικοί παράγοντες σχολιάζουν πως τα έσοδα από την τουριστική κίνηση για τον Μάιο έχουν ήδη χαθεί και ελπίζουν στον Ιούλιο.

Έκθεση – σοκ ήρθε στο φως της δημοσιότητας, από άτομα υψηλού κύρους, όπως η πρώην πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού και το πόσοι νεκροί θα μπορούσαν ενδεχομένως να ζούσαν τώρα αν είχε ασχοληθεί κάποιος με προγενέστερες εκθέσεις του ΠΟΥ για υγειονομικές κρίσεις και την αντιμετώπισή τους.

Μια ανεξάρτητη ομάδα του ΠΟΥ αποτελούμενη από άτομα υψηλού κύρους τονίζει σε έκθεσή της, με τίτλο «Covid-19: Ας είναι η τελευταία πανδημία», πως η πανδημία του κορωνοϊού ήταν μία καταστροφή που μπορούσε να αποφευχθεί και δεν χρειαζόταν να κοστίσει εκατομμύρια ζωές, εάν η παγκόσμια κοινότητα είχε αντιδράσει πιο γρήγορα.

Από επιπλοκές μετά τον εμβολιασμό με τα λεγόμενα «εμβόλια COVID-19» έχουν υπάρξει σχεδόν τόσοι θάνατοι όσοι έχουν υπάρξει για όλα τα προηγούμενα εμβόλια συνολικά από την 1η Ιανουαρίου του 2001. Στοιχεία που είδαν το φως τις προηγούμενες ημέρες στις ΗΠΑ, δείχνουν ότι η θνητότητα των εμβολίων κατά του κορωνοϊού είναι υπερδεκαπλάσια από αυτήν των συμβατικών αντιγριπικών εμβολίων. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του CDC:

«Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το VAERS, το αμερικανικό σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίου, έλαβε 4.178 αναφορές θανάτου (0,0017%) μεταξύ των ατόμων που έλαβαν εμβόλιο COVID-19. Ο CDC και οι γιατροί του FDA εξετάζουν κάθε αναφορά περίπτωσης θανάτου μόλις ειδοποιηθούν.»

Σε μία κυνική παραδοχή πως η κυβέρνηση και οι δυνάμεις ασφαλείας δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να προστατεύσουν τους πολίτες από σεσημασμένους κακοποιούς προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας.

Σχολιάζοντας την άγρια δολοφονία της 20χρονης μητέρας μπροστά στο παιδί της στα Γλυκά Νερά από εισβολείς ληστές είπε πως… «κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί στον καθέναν από εμάς»!Αλήθεια πότε μετατράπηκε η Ελλάδα σε άντρο κακοποιών;

Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της νεκροψίας – νεκροτομής που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης και την οποία διενήργησε ιατροδικαστής της ιατρικής σχολής του πανεπιστημίου Αθηνών, από ασφυξία προήλθε ο θάνατος της 20χρονης Καρολίνας στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά. Ο δράστης της δολοφονίας έκλεισε το στόμα της κοπέλας με κομμάτια από ύφασμα, πιέζοντας όμως αφόρητα και σφίγγοντάς της τα χείλη με την παλάμη των χεριών του.

Ποινική δίωξη για κακουργηματικές πράξεις σε βάρος του γνωστού κωμικού ηθοποιού, Πέτρου Φιλιππίδη άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Κώστας Σπυρόπουλος μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής εξέτασης. Ειδικότερα στον ηθοποιό ασκήθηκε δίωξη για ένα βιασμό και δύο απόπειρες. Ως γνωστόν σε βάρος του γνωστού ηθοποιού έχουν υποβληθεί τρεις καταγγελίες από γυναίκες συναδέλφους του οι οποίες υποστηρίζουν ότι δέχθηκαν σεξουαλική επίθεση από τον γνωστό ηθοποιό.

Στο σκαμνί θα καθίσει ο Πάνος Μουζουράκης εξαιτίας ενός ντροπιαστικού βίντεο που είχε ανέβει προ πενταετίας και στο οποίο εξύβριζε την ελληνική σημαία και την Εθνική Εορτή της 28ης Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Ευρωπαϊκών Μέσων Ενημέρωσης Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης στέλνει τον κριτή του «The Voice» στα δικαστήρια για εξύβριση της ελληνικής σημαίας και της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου, ενώ η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης και εκδικάζεται στις 24 Μαΐου στο Γ ́ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Νέα νύχτα κολάσεως στο Ισραήλ και τη Λωρίδα της Γάζας, με τις συγκρούσεις ανάμεσα σε Ισραηλινούς και Παλαιστινίους να κλιμακώνονται. Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, ο Μπενιαμίν Νετανιάχου, επέβαλε σήμερα κατάσταση εκτάκτου ανάγκης στην πόλη Λοντ (κεντρικά), θέατρο τις τελευταίες ώρες «ταραχών» στις οποίες ενεπλάκησαν μέλη της αραβικής μειονότητας, σύμφωνα με την αστυνομία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.