ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βίντεο: Το αποκαλυπτικό δελτίο ειδήσεων του Pronews TV με όλα τα θέματα που σας κρύβουν οι άλλοι

Βίντεο: Το αποκαλυπτικό δελτίο ειδήσεων του Pronews TV με όλα τα θέματα που σας κρύβουν οι άλλοι

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ πραγματοποίησε ο Αλέξης Τσίπρας και έγινε εκτεταμένη αναφορά στην Συμφωνία των Πρεσπών και την υπόσχεση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να περάσει πάση θυσία στην Βουλή την Συμφωνία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ουσιαστικά θα βάλει τη «σφραγίδα» του στη Συμφωνία των Πρεσπών, αφού χωρίς τα πρωτόκολλα δεν μπορεί να υπάρξει και άρα κάνει στροφή 180 μοιρών σε σχέση με αυτά που έλεγε προεκλογικά.

Μία αιφνιδιαστική απόφαση πήρε η κυβέρνηση, καθώς αποφάσισε να μην γίνουν τελικώς θερινά τμήματα στη Βουλή, κάτι που «φουντώνει» εκ νέου τα σενάρια για εκλογές.

Ο λόγος είναι πως θα συνεδριάζει η Ολομέλεια όλο το καλοκαίρι, ώστε να περάσει όσο δυνατόν περισσότερα νομοσχέδια μπορούν, κάτι που ίσως σημαίνει πως αυτό γίνεται για να προλάβουν τις εκλογές.

Άσκηση προσβολής και καταστροφής τουρκικού πλωτού γεωτρύπανου, εκτέλεσε για πρώτη φορά το Πολεμικό Ναυτικό πριν μερικές ημέρες, σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πηγές του Πολεμικού Ναυτικού που ενημέρωσαν σχετικά το pronews.gr και το defencenet.gr.

Η προσομοίωση προσβολής και βύθισης του τουρκικού γεωτρύπανου ήταν η κατάληξη ενός ιδιαίτερα περίπλοκου σεναρίου που εκτελέστηκε με μεγάλη ακρίβεια από τις εμπλεκόμενες δυνάμεις του ΠΝ και της ΠΑ, προκειμένου να βληθεί το «τουρκικό πλωτό γεωτρύπανο» κατά την διάρκεια της τακτικής αεροναυτικής επιχειρησιακής εκπαίδευσης «Αστραπή».

Αφού την έκανε γιαπί, φέρνοντας μέχρι και κομπρεσέρ, η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, υποστήριξε πως δεν θα ήταν κακή ιδέα να γίνει πασαρέλα για γνωστό οίκο μόδας στην Ακρόπολη.

Όπως υποστήριξε, την είδηση την έμαθε από τα social media.

«Στελέχη του συγκεκριμένου οίκου ήρθαν στην Αθήνα προκειμένου να επισκεφθούν διάφορους αρχαιολογικούς χώρους διότι έχουν αποφασίσει τη συγκεκριμένη κολεξιόν να την παρουσιάσουν στην Αθήνα. Το Υπουργείο Πολιτισμού δεν έχει κάποιο αίτημα από τον Οίκο ή από κάποιον εκπρόσωπό του στην Ελλάδα ότι θέλει συγκεκριμένο αρχαιολογικό χώρο ή κάποιο μνημείο. Η Ακρόπολη δεν έχει επισήμως ζητηθεί» ανέφερε.

Πρόσθεσε δε ότι «όταν και εφόσον κατατεθεί επισήμως το αίτημα, το Υπουργείο και το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο θα αποφανθούν για το αν μπορεί να γίνει η συγκεκριμένη κολεξιόν, πού μπορεί να γίνει και υπό ποιες προϋποθέσεις».

Κηδεύτηκε στο νησί που μεγάλωσε, την Αλόννησο, η 20χρονη μάνα που στραγγαλίστηκε δίπλα στο μωρό της από πιθανότατα Γεωργιανούς ή Αλβανούς κακοποιούς σύμφωνα με την Αστυνομία.

Τα στοιχεία εγκληματικότητας που κατατέθηκαν στην Βουλή, στο τέλος του 2019 από τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου, συγκλονίζουν και δείχνουν μια χώρα παραδομένη στο έλεος των εισαγόμενων κακοποιών.

Η σορός της άτυχης 20χρονης Καρολάιν, έφτασε στην Αλόννησο, με το πλοίο της γραμμής, συνοδεία της μητέρας της που βρέθηκε στην Αθήνα μετά το στυγερό έγκλημα.

Ο Καθηγητής Φαρμακολογίας, Ευάγγελος Μανωλόπουλος μίλησε για τα εμβόλια κατά του Covid-19 και επιβεβαίωσε αυτό που γίνεται αντιληπτό δια γυμνού οφθαλμού εύκολα, αλλά και που δεν μπορούν να το αποφύγουν εύκολα, τουλάχιστον οι Έλληνες πολίτες, καθώς η κυβέρνηση επιβάλλει παντού το πιστοποιητικό εμβολιασμού: Ότι οι άνθρωποι είναι πλέον τα πειραματόζωα για τα συγκεκριμένα εμβόλια!

Διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που τον ήθελαν να έχει εμβολιαστεί, ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, γνωστός για τις θέσεις του κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και του τι συνιστά ο πειθαναγκαστικός χαρακτήρας των κυβερνητικών εντολών στους πολίτες για το συγκεκριμένο θέμα.

Ο Μητροπολίτης τονίζει ότι «ούτε έχω εμβολιαστεί μέχρι σήμερα και ούτε προτίθεμαι να εμβολιαστώ στο μέλλον».

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες από τις Ηνωμένες Πολιτείες, που πρώτο το pronews.gr έβγαλε στη δημοσιότητα, ότι οι παρενέργειες των εμβολίων κατά του κορωνοϊού είναι υπερπολλαπλάσιες αυτών που φέρνουν τα συνήθη αντιγριπικάεμβόλια.

Ο Σουηδικός Οργανισμός Φαρμάκων ανακοίνωσε 31.844 περιπτώσεις παρενεργειών του εμβολίου μόνο για φέτος, την ώρα που έχει εμβολιαστεί με τουλάχιστον μία δόση το 30% του πληθυσμού της Σουηδίας.

Κι αυτό, σε μία χώρα παρόμοια πληθυσμιακά με την Ελλάδα. Την Ελλάδα, όπου μέχρι στιγμής έχει εμβολιαστεί με μία τουλάχιστον δόση το 25% του πληθυσμού.Ο κορωνοϊός είναι πιθανόν να προέκυψε από διαρροή από εργαστήριο!

Αυτό τονίζει ομάδα κορυφαίων επιστημόνων σε επιστολή της, η οποία υποστηρίξει πως η προέλευση του νέου κορωνοϊού εξακολουθεί να μην είναι σαφής και έτσι δεν μπορεί κάποιος να πει εάν προέκυψε με φυσικό τρόπο ή οφείλεται σε διαρροή από εργαστήριο.

Στο χάος βυθίζεται ο Ισραήλ και η Λωρίδα της Γάζας εξαιτίας των συγκρούσεων ανάμεσα σε Ισραηλίτες και Παλαιστινίους. Μετά τον ρουκετοπόλεμο που έλαβε χώρα, γι’ ακόμα μία βραδιά, η Χαμάς ισχυρίζεται πως εξαπέλυσε επίθεση με drone κατά χημικού εργοστασίου κοντά στα σύνορα της Γάζας.

Ειδικότερα, ο ένοπλος βραχίονας της Χαμάς, Al-Qassem, επεσήμανε σήμερα πως εξαπέλυσε την εν λόγω επίθεση σε χημικό εργοστάσιο στην περιοχή Νιρ Οζ, κοντά στα σύνορα μετη Γάζα.

Εκδικάστηκε σήμερα στο Πρωτοδικείο Αθηνών η πρώτη μιας σειράς δικών που έρχονται ως απόρροια της απόφασης πολλών εκδοτών του ελληνικού διαδικτύου να περιορίσουν τον λογοκριτικό χαρακτήρα της ΜΚΟ των Ellinikon Hoaxes αποκαλύπτοντας τα πραγματικά κίνητρα που βρίσκονται πίσω από την συγκεκριμένη ΜΚΟ, για την οποία μέχρι πριν μερικές εβδομάδες κανείς δεν γνώριζε ποιοι βρίσκονται πίσω από τις ενέργειές της.

Υπενθυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη ΜΚΟ έχει συνάψει ένα συμβόλαιο με το Facebook που της αποφέρει ένα ποσό περί τις 450.000 ευρώ ετησίως, προκειμένου να «κατεβάζει» από το συγκεκριμένο (μονοπωλιακό…) μέσο κοινωνικής δικτύωσης τα δημοσιεύματα τα οποία δεν είναι αρεστά

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.