ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ν.Μπακογιάννη για τον αδελφό της: «Ο Κ.Μητσοτάκης αποδείχτηκε για μένα πολύ καλός πρωθυπουργός»!

Η αδελφή του πρωθυπουργού «εγκωμιάζει» τον αδελφό της

Ν.Μπακογιάννη για τον αδελφό της: «Ο Κ.Μητσοτάκης αποδείχτηκε για μένα πολύ καλός πρωθυπουργός»!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδείχθηκε κατά την αδελφή του Ντόρα Μπακογιάννη «πολύ καλύτερος απ’ ό,τι η ίδια περίμενε» αλλά δεν αποδείχθηκε το ίδιο καλός για τους πολίτες.

Πάλι καλά που έχει να πει καλά λόγια η αδελφή του γι αυτόν. Δεν έχουν να πουν καλά λόγια πολλοί άνθρωποι στη χώρα για την διακυβέρνηση Μητσοτάκη.

Πως μπορούμε να ξεχάσουμε την κάκιστη διαχείριση της πανδημίας που στοίχισε χιλιάδες ζωές.

Το «ξέσκισμα» των ελληνικών συνόρων σε θάλασσα και αέρα χωρίς να υπάρχει ούτε μία δυναμική απάντηση.

Ή όταν το Oruc Reis μπορούσε ελεύθερα το 2020 επί 3,5 μήνες να πραγματοποιεί έρευνες στην ελληνική υφαλοκρηπίδα χωρίς να ενοχληθεί από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ή η πολιτική που ακολούθησε έναντι της ομοδόξου Ρωσίας στην οποία μόνο τους «κήρυξε μονομερώς τον πόλεμο» και έθεσε την Ελλάδα στην λίστα των εχθρικών χωρών για την Ρωσία.

Το άμεσο αποτέλεσμα είναι ότι η χώρα μπαίνει στον χειμώνα χωρίς ενέργεια, με πληθωρισμό και ακρίβεια.

 «Βάζω πολύ καλό βαθμό στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Πιστεύω ότι αυτές οι απανωτές κρίσεις, ωρίμασαν τον Μητσοτάκη πάρα πολύ και πολύ γρήγορα. Έδειξε ηγετικές ικανότητες τις οποίες κανένας δεν ήξερε πως είχε. Είναι πολύ καλύτερος απ’ ό,τι περίμενα. Ειλικρινά», είπε αρχικά η βουλευτής Χανιών και αδερφή του πρωθυπουργού, μιλώντας στο OPEN και πρόσθεσε: «Η ταχύτητα με την οποία παίρνει τις αποφάσεις, αλλά και η γνώση του αντικειμένου.

Έχω ζήσει πρωθυπουργούς, υπουργούς… Δεν έχω ζήσει αυτή τη γνώση του φακέλου και αυτή την ταχύτητα. Συνδυάζει πράγματα, τα οποία πολύ δύσκολο να τα βρεις. Ξέρει πόσα τσιμέντα έχει η γέφυρα. Η δικιά μου η γέφυρα, στα Χανιά. Εγώ δεν ξέρω που είμαι βουλευτής Χανίων. Δεν θα με πουν αντικειμενική, σας το λέω όμως αντικειμενικά».

Αντίθετα, δεν έδειξε την ίδια ικανοποίηση όταν ρωτήθηκε για τις επιλογές των προσώπων. «Μμμ. Εκεί πιο μέτρια, θα μπορούσαν κάποιες επιλογές να ήταν καλύτερες», δήλωσε.

«Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μην πάμε σε δεύτερες εκλογές. Δεν το βλέπω. Νομίζω το επιβεβαίωσε και ο κ. Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη, δεν γίνεται. Αριθμητικά, χωρίς το πρώτο κόμμα, να γίνει κυβέρνηση θα είναι μια κυβέρνηση όπως την αποκάλεσε ο πρωθυπουργός, τερατογέννεση. Δεν γίνεται δηλαδή» δήλωσε χαρακτηριστικά η κυρία Μπακογιάννη.

Όπως τόνισε, τα κόμματα έχουν κάποιες πολιτικές και πολλές φορές οι διαφωνίες είναι τόσο έντονες που δεν μπορεί να υπάρξει σύγκλιση απόψεων.

«Οι πολιτικές υπηρετούνται από όλους μας. Ο κ. Βελόπουλος, για παράδειγμα, έχει εκφράσει τις απόψεις του για τον εμβολιασμό, για τον Πούτιν… Δεν συμπίπτουμε. Ο καθένας κάνει την επιλογή του, αλλά δεν συμπίπτουμε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.