Τ.Γαϊτάνης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ να δείξει υπευθυνότητα και να συμβάλει στην εθνική προσπάθεια του εμβολιασμού»

Τ.Γαϊτάνης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ να δείξει υπευθυνότητα και να συμβάλει στην εθνική προσπάθεια του εμβολιασμού»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Γαϊτάνης αναφέρθηκε στην πορεία της πανδημίας και το ζήτημα των πυρκαγιών.

Αναφερόμενος στο ζήτημα του εμβολιασμού, ο κ. Γαϊτάνης υποστήριξε ότι τα στοιχεία σε όλο τον κόσμο δείχνουν ότι το εμβόλιο λειτουργεί, ενώ εξήγησε ότι, εδώ και καιρό, υπάρχουν διαθέσιμα εμβόλια και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να λέει ότι είναι ανενημέρωτος. Ταυτόχρονα, κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ με σοβαρότητα να βοηθήσει αυτή την εθνική προσπάθεια και όχι να την υπονομεύουν στελέχη του, όπως συμβαίνει με τον κ. Πολάκη.

Γαϊτάνης για πυρκαγιές

Μιλώντας σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, για το ζήτημα τον πυρκαγιών, ο κ. Γαϊτάνης τόνισε ότι ο Πρωθυπουργός στην πρόσφατη συζήτηση στη Βουλή, μίλησε για λάθη που έγιναν στη διαδικασία, περιγράφοντας κάποια από αυτά. Παρά τα όποια λάθη, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι αυτά τα 2 χρόνια στα ζητήματα της Πολιτικής Προστασίας έχουν γίνει τεράστια άλματα, υπογράμμισε ο κ. Γαϊτάνης. Έφερε σαν παράδειγμα τη λειτουργία του 112, υποστηρίζοντας ότι αυτή ξεκίνησε επί αυτής της κυβέρνησης, βοηθώντας να εκκενωθούν περιοχές με ασφάλεια. «Είναι μια παρακαταθήκη που μένει στη χώρα για να υπηρετεί τον Ελληνικό λαό», σχολίασε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ερωτηθείς για τα εναέρια μέσα, ο κ. Γαϊτάνης απάντησε ότι φέτος ήταν περισσότερα παρά ποτέ, ενώ διευκρίνισε ότι ακόμα και το πόρισμα Goldammer αναφέρει πως αυτά δεν είναι πανάκεια. «Ενδεχομένως χρειαζόμαστε περισσότερα, γι’ αυτό το λόγο ακόμα και την ώρα της μάχης ήρθαν τα ρώσικα», υπογράμμισε και συμπλήρωσε ότι και το προσωπικό είναι φέτος αυξημένο. Υπενθύμισε, επίσης, ότι από το νέο ΕΣΠΑ θα διατεθούν 1,7 δισ. ευρώ για την αγορά εξοπλισμού για την Πολιτική Προστασία και αναρωτήθηκε αν για όλα αυτά ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπει ότι «δεν έγινε τίποτα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.