ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

ΝΔ: «Το σύστημα για τις επικουρικές συντάξεις των νέων αλλάζει» (βίντεο)

ΝΔ: «Το σύστημα για τις επικουρικές συντάξεις των νέων αλλάζει» (βίντεο)

Η Νέα Δημοκρατία (ΝΔ), σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως «το σύστημα για τις επικουρικές συντάξεις των νέων αλλάζει».

Όπως επισημαίνεται: «Στόχος είναι με τη δημιουργία «ατομικού κουμπαρά» όχι μόνο να αποκτήσουν οι νέοι τον έλεγχο της επικουρικής τους σύνταξης, αλλά και να πάρουν τελικά υψηλότερη σύνταξη».

«Όπως συνέβη και στις ανεπτυγμένες χώρες της Ευρώπης που εφαρμόζεται επιτυχημένα το σύστημα αυτό. Η Νέα Δημοκρατία και η ΟΝΝΕΔ απευθύνονται στους νέους και τους καλούν να ενημερωθούν για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση που τους αφορά», συνεχίζει η ανακοίνωση.

Στο πλαίσιο αυτό:

  • δημιούργησε το www.epikouriko.gr, μια ιστοσελίδα στην οποία οι νέοι μπορούν να βρουν όλες τις απαντήσεις για τη νέα ασφαλιστική μεταρρύθμιση.
  • ανέβασε στους λογαριασμούς της στα social media ένα ειδικό ενημερωτικό σποτάκι με κεντρικό σύνθημα «Γιατί οι νέοι θέλουν νέα πράγματα» με το οποίο καλεί τους νέους να μπουν στο νέο site και να ενημερωθούν για το νέο σύστημα επικουρικής ασφάλισης.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/neademokratia/status/1432720424685772801

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.