ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Άγνωστοι έριξαν μπογιές στο γραφείο της Άννας Ευθυμίου

Άγνωστοι έριξαν μπογιές στο γραφείο της Άννας Ευθυμίου

Μπογιές στην πόρτα του δικηγορικού γραφείου της βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία, Άννας Ευθυμίου πέταξαν άγνωστοι την Παρασκευή.

Τα άτομα εισήλθαν στο κτήριο που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και μόλις έφτασαν έξω από το γραφείο της βουλευτού Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας πέταξαν μαύρη μπογιά, τόσο στην πόρτα, όσο και στην πινακίδα που αναγράφει το όνομα και τη δικηγορική ιδιότητα της κυρίας Ευθυμίου.

Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, ενώ για το συμβάν ενημερώθηκε η αστυνομία. Σημειώνεται ότι αυτή είναι η τέταρτη φορά που το γραφείο της βουλευτού της ΝΔ γίνεται στόχος.

Τον Απρίλιο του 2020, άγνωστοι είχαν τοποθετήσει στην είσοδο του δικηγορικού της γραφείου εκρηκτικό μηχανισμό (γκαζάκια).

“Είναι μια θρασύδειλη επίθεση”, σχολίασε η κα. Ευθυμίου, τονίζοντας ότι “θα συνεχίσω να ασκώ τα κοινοβουλευτικά μου καθήκοντα με συνέπεια, ήθος και πίστη στις αρχές τις δικές μου και της παράταξής μου”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.