ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΝΔ: Αποχαιρετά τον πρώην βουλευτή και υφυπουργό Άμυνας Γιάννη Σταθόπουλο

ΝΔ: Αποχαιρετά τον πρώην βουλευτή και υφυπουργό Άμυνας Γιάννη Σταθόπουλο

Με θλίψη αποχαιρετά η ΝΔ τον πρώην βουλευτή και υφυπουργό Άμυνας Γιάννη Σταθόπουλο, ο οποίος πέθανε σήμερα σε ηλικία 87 ετών.

«Ο Γιάννης Σταθόπουλος ήταν κάτι πολύ περισσότερο από επιφανές στέλεχος της παράταξής μας: υπήρξε άξιος εκπρόσωπος μιας γενιάς που υπηρέτησε με άμεσο κίνδυνο της ζωής της την Ελλάδα και τη Δημοκρατία», υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής:

«Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά με θλίψη και οδύνη τον πρώην Βουλευτή και Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Γιάννη Σταθόπουλο.

Ο Γιάννης Σταθόπουλος γεννήθηκε το 1934 στην Αθήνα, αποφοίτησε από τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων και υπηρέτησε ως αξιωματικός στο Πολεμικό Ναυτικό. Κατά τη διάρκεια της Χούντας συμμετείχε στο Κίνημα του Ναυτικού, συνελήφθη και φυλακίστηκε. Το ίδιο έτος αποστρατεύθηκε από το Πολεμικό Ναυτικό και επανήλθε, μετά την πτώση της δικτατορίας, με τον βαθμό του αντιπλοιάρχου. Τον Οκτώβριο του 1974 παραιτήθηκε και εξελέγη βουλευτής Λακωνίας με τη Νέα Δημοκρατία. Από τότε επανεκλεγόταν βουλευτής Λακωνίας συνεχώς μέχρι το 1993, ενώ την περίοδο 1991 – 1993 διετέλεσε υφυπουργός Εθνικής Άμυνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Γιάννης Σταθόπουλος ήταν κάτι πολύ περισσότερο από επιφανές στέλεχος της παράταξής μας: υπήρξε άξιος εκπρόσωπος μιας γενιάς που υπηρέτησε με άμεσο κίνδυνο της ζωής της την Ελλάδα και τη Δημοκρατία. Στην οικογένεια και στους οικείους του απευθύνουμε τα πιο θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.