ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΝΔ: «Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει απομονωμένος και εγκλωβισμένος στις ιδεοληψίες του»

«Τι έχει να κρύψει ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν τολμά τον έλεγχο από το 2015;»

ΝΔ: «Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει απομονωμένος και εγκλωβισμένος στις ιδεοληψίες του»

Για «απομόνωση» και «εγκλωβισμό» του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την πρόταση εξεταστικής για τα γκάλοπ και τις δημοσκοπήσεις κάνουν λόγο πηγές της ΝΔ.

Συγκεκριμένα, υπογραμμίζουν πως «Απομονωμένος και εγκλωβισμένος στις ιδεοληψίες του παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ με την άρνησή του να διευρυνθεί χρονικά ο έλεγχος χρηματοδότησης στα Μέσα και τις εταιρίες δημοσκοπήσεων σε μία ουδέτερη διατύπωση χωρίς κανένα υπονοούμενο, όπως είχε προτείνει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής και ουσιαστικά αποδέχθηκαν σήμερα και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης» και προσθέτουν: «Την πρόταση του κ. Μητσοτάκη- που είχε τότε δεχθεί ο Αλέξης Τσίπρας αλλά στη συνέχεια ανακάλεσε- επανέφερε με παρέμβασή του επί της διαδικασίας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Χάρης Θεοχάρης στη συζήτηση «για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, για τη διερεύνηση της επιχείρησης πολιτικής χειραγώγησης της κοινής γνώμης, ευτελισμό των θεσμών και κατασπατάληση δημοσίου χρήματος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος τονίζουν πως «Η τυφλή άρνηση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ριχθεί άπλετο φως στη διακυβέρνηση της δικής του περιόδου δημιουργεί ερωτηματικά που ζητούν απαντήσεις. Τι έχει να κρύψει ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν τολμά τον έλεγχο; Τι φοβάται και αρνείται την έρευνα; Από πότε η αναζήτηση της αλήθειας έχει χρονικό περιορισμό;»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.