Το δώρο που συγκίνησε τον Κώστα Καραμανλή!

Το δώρο που συγκίνησε τον Κώστα Καραμανλή!

Στη Ρόδο βρέθηκε πρόσφατα ο βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Καραμανλής και φυσικά δεν έφυγε χωρίς δώρα.

Ο Κώστας Καραμανλής επισκέφθηκε τη Ρόδο με την ιδιότητα του τομεάρχη Υποδομών της Ν.Δ., μαζί με τον τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιώργο Κασαπίδη, για να δουν από κοντά τις ζημιές που προκλήθηκαν από τις πρώτες πυρκαγιές.

Ο δήμαρχος της Ρόδου έδωσε στον βουλευτή Σερρών ένα λεύκωμα του νησιού, λέγοντάς του: «Θα δεις μέσα πολλές φωτογραφίες του εθνάρχη θείου σου, γιατί αγαπούσε τη Ρόδο και την επισκεπτόταν συχνά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το δώρο συγκίνησε ιδιαίτερα τον βουλευτή Σερρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.