ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΝΔ: Οι παρουσίες – εκπλήξεις σε εκδηλώσεις για το ασφαλιστικό [φωτό]

ΝΔ: Οι παρουσίες – εκπλήξεις σε εκδηλώσεις για το ασφαλιστικό [φωτό]

Με ικανοποίηση βλέπει η ηγεσία της ΝΔ την απήχηση που έχουν μια σειρά από εκδηλώσεις για το Ασφαλιστικό που διοργανώνει σε όλη την Ελλάδα ο Τομέα Εργασίας της Συγγρού. Αφενός, όπως σχολιάζουν στο «γαλάζιο» στρατόπεδο, η ΝΔ έχει βρει ένα φλέγον θέμα για να πλησιάσει τις πιο λαϊκές και αδύναμες προς αυτήν περιοχές (πχ Κερατσίνι, Πετρούπολη, Περιστέρι). Ενώ συγχρόνως κάνει τα πρώτα δειλά βήματα διεύρυνσης και κοινής όσμωσης με τον κόσμο και τα στελέχη από τον χώρο του κέντρου και που δεν ανήκαν παραδοσιακά στο κοινό της.

Έτσι με ενδιαφέρον είδαν στο επιτελείο του Κ. Μητσοτάκη την παρουσία των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Αθηνών-Πειραιώς, Β. Αλεξανδρή και Γ. Σταματογιάννη στις εκδηλώσεις αυτές, στελέχη που ανήκουν στην ευρύτερη κεντροαριστερά, ενώ και η παρουσία παλαιών βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που τώρα δεν πολιτεύονται όπως ο Ν. Γαλανός και η Άρια Αγάτσα, δείχνουν ότι αποκτά ενδιαφέρον ο μεταρρυθμιστικός λόγος του Κ. Μητσοτάκη και σε στελέχη και πολίτες που δεν είχαν ψηφίσει μέχρι τώρα ΝΔ.

Βέβαια έχει βάλει και το χεράκι του ο κεντρογενής βουλευτής Βασίλης Οικονόμου που, ως Υπεύθυνος του Τομέα Εργασίας της ΝΔ, διευκολύνει με την παρουσία του και τις νέες αυτές επαφές που μπορεί να οδηγήσουν ίσως και σε κοινή συμπόρευση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχει ο κοινός προβληματισμός για την πορεία της χώρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.