ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Καμπάνες» Μητσοτάκη στους «άτακτους» της ΝΔ

«Καμπάνες» Μητσοτάκη στους «άτακτους» της ΝΔ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φέρεται, σύμφωνα με άρθρο καθημερινής εφημερίδας, να έχει χάσει την υπομονή του με ορισμένα ατοπήματα στελεχών της ΝΔ.

Αναλυτικά, στήλη καθημερινής εφημερίδας γράφει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάτι τα βίντεο του Μιλτ. Βαρβιτσιώτη με πιτσιρίκες στις κοσμικές παραλίες τις Μυκόνου, κάτι κάποιες selfies με μαγιό και ακριβά σκουλαρίκια προβεβλημένης τομεάρχου του κόμματος, κάποιες πληροφορίες για νυχτοπερπατήματα βουλευτών και στελεχών στα μπουζούκια, σε κοσμικά events και σε δεξιώσεις, μαζί με το ξέσπασμα του Νικήτα Κακλαμάνη σε συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου της ΝΔ ότι δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση, πως εκθέτουν το κόμμα και τους βουλευτές, έκαναν τον πρόεδρο της ΝΔ Κυρ. Μητσοτάκη να… βγει από τα ρούχα του (από θυμό). Είπε ότι στο εξής για όποιον προκαλεί με τη συμπεριφορά του θα αναγκάζεται να παίρνει μέτρα (που θα φθάνουν ακόμη και σε καθαίρεση από κομματικά αξιώματα), τους ζήτησε να είναι σεμνοί (και ταπεινοί) καθότι η πατρίς βρίσκεται εν κινδύνω και είπε πως η ΝΔ προσπαθεί να χτίσει με κόπο το κομματικό προφίλ της πάνω στη σοβαρότητα και στην αξιοπιστία. Τα πρώτα δείγματα επιβολής κανόνων συμπεριφοράς από τον πρόεδρο της ΝΔ έπιασαν τόπο. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά ο κ. Βαρβιτσιώτης, όπως μου είπαν,(ως πρώην υπουργός Ναυτιλίας) δεν ήταν γενικός εισηγητής της ΝΔ στο νομοσχέδιο για τον ΟΛΠ αλλά η Ολγα Κεφαλογιάννη. Οσον αφορά τον Χρ. Σταϊκούρα που εθεάθη σε κοσμική εκδήλωση για μουσικά βραβεία, η συμμετοχή του σ’ αυτήν ήταν απόλυτα δικαιολογημένη. Και τούτο γιατί συνοδευόταν από την κόρη του, τη σύζυγό του και πέντε παιδάκια από την εκλογική του περιφέρεια και απέφυγε  όπως ο διάολος το λιβάνι να βρεθεί κοντά ή να φωτογραφηθεί με ημίγυμνες σελέμπριτις και τραγουδίστριες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.