ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Επίθεση Κ. Χατζηδάκη στην κυβέρνηση για την έκδοση των τηλεοπτικών αδειών

Επίθεση Κ. Χατζηδάκη στην κυβέρνηση για την έκδοση των τηλεοπτικών αδειών

Κατά την διάρκεια συνέντευξής του ο αντιπρόεδρος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης, έκανε λόγο για «μείζον θέμα» σχολιάζοντας την επιστολή-καταπέλτη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το επιχειρούμενο από την κυβέρνηση νέο ραδιοτηλεοπτικό πεδίο στη χώρα μας. Επίσης ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κάλεσε την κυβέρνηση να αλλάξει στάση. 

«Είναι προφανές τόσο από την έκταση, όσο και από την ένταση της επιστολής, ότι υπάρχει μείζον θέμα για την κυβέρνηση… Είχαμε προειδοποιήσει εδώ και μήνες πως η κυβέρνηση – όπως κάνει και με τον εκλογικό νόμο – βάζει πρώτα το κομματικό συμφέρον» τόνισε ο κ. Χατζηδάκης. 

«Το μήνυμα που εκπέμπει η κυβέρνηση είναι ότι θέλει υπουργό – καναλάρχη που να ρυθμίζει τα πάντα» τόνισε, επισημαίνοντας ότι «πρέπει να αλλάξει ρότα και να ακολουθήσει το δρόμο της Ευρώπης…» «Ο νόμος για τις τηλεοπτικές άδειες είναι αντίθετος με τους νόμους και το Σύνταγμά μας και το κοινοτικό δίκαιο» σημείωσε. 

Σε ό,τι αφορά το οικονομικό τοπίο, ο Κωστής Χατζηδάκης προειδοποίησε ότι με τις κυβερνητικές πολιτικές η χώρα κινδυνεύει να χάσει μια δεκαετία. «Η κυβέρνηση γονάτισε τη ιδιωτική οικονομία, δεν μπορεί να προχωρήσει η χώρα μας έτσι».

«Η χώρα με αυτή την κυβέρνηση μας πήγε πίσω. Στόχος της κυβέρνησης είναι να μας πάει το 2017 εκεί που ήμασταν το 2014» δήλωσε δε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αναφερόμενος στους κεφαλαιακούς ελέγχους στις τράπεζες, την επιστροφή στις αγορές και στην ανάπτυξη. «Πήγαμε για μαλλί και βγήκαμε κουρεμένοι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως τόνισε, πρόταση της ΝΔ είναι χαμηλότεροι φόροι και δαπάνες από τη μία, και θαρραλέο άνοιγμα στην επιχειρηματικότητα από την άλλη «για να στείλουμε το μήνυμα ότι κάτι αλλάζει στη χώρα.» 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.