Γ.Γιακουμάτος: «H ΝΔ θα πάρει και αυτοδυναμία»

Γ.Γιακουμάτος: «H ΝΔ θα πάρει και αυτοδυναμία»

Για απάτη κατηγόρησε την κυβέρνηση, ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ, Γεράσιμος Γιακουμάτος, σχολιάζοντας  την άγρια κόντρα που είχε με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου  με αφορμή το ζήτημα των συντάξεων.

Η κ. Αυλωνίτου, μιλώντας νωρίτερα επέμενε ότι έχει γίνει μείωση μόνο στο 1/10 των συνταξιούχων και όπως είπε οι συντάξεις, κύριες και επικουρικές μαζί, έως 1300 ευρώ δεν πρόκειται να πειραχθούν.

«Βλέπω στα χαρτιά των συντάξεων 800, 700, 600 ευρώ να μειώνονται. Αυτό είναι απάτη», είπε, ο βουλευτής της ΝΔ, σχολιάζοντας τις δηλώσεις της κ. Αυλωνίτου.

Αναφερόμενος στο ασφαλιστικό ο κ. Γιακουμάτος σημείωσε χαρακτηριστικά: «Το ασφαλιστικό δεν είναι βιώσιμο. Μην κοροϊδεύουμε τον κόσμο πρέπει να βρούμε τρόπους» και τόνισε ότι και «η Νέα Δημοκρατία έκανε λάθη στην κοινωνική ασφάλιση».

Μιλώντας για τις προοπτικές ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, ο βουλευτής της ΝΔ εκτίμησε ότι: «εαν αυξήσουμε το ΑΕΠ, εάν κάνουμε επενδύσεις εάν δημιουργήσουμε ένα κλίμα εμπιστοσύνης, και επειδή η οικονομία είναι ψυχολογία, τότε όλα θα αλλάξουν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αυτό επενδύω στη ΝΔ. Σ’ αυτό επενδύει και ο λαός και την έχει πρώτο κόμμα», πρόσθεσε ενώ κατέληξε λέγοντας ότι η ΝΔ «θα πάρει και αυτοδυναμία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.