ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συνάντηση πρωτοκλασάτων στελεχών της ΝΔ στην Πάτρα και η συζήτηση για τον Στ. Θεοδωράκη

Συνάντηση πρωτοκλασάτων στελεχών της ΝΔ στην Πάτρα και η συζήτηση για τον Στ. Θεοδωράκη

Στην Πάτρα βρέθηκαν το βράδυ της περασμένης Τρίτης η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Νίκος Δένδιας και ο Μάκης Βορίδης. Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκαν στη Στοά Σπυρομήλιου με τους Ανδρέα Κατσανιώτη, Χρήστο Κέλλα, Κώστα Σκρέκα, Γιάννη Κεφαλογιάννη, Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου και Μαρία Αντωνίου.

Το πρώτο ραντεβού δόθηκε αρχικά από τους γαλάζιους βουλευτές της επαρχίας, αλλά στη συνέχεια προστέθηκαν η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Νίκος Δένδιας και ο Μάκης Βορίδης.

Μάλιστα, μαζί με την πρώην υπουργό Εξωτερικών ήταν και ο πρώην βουλευτής και στενός φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη, Στέλιος Νικηφοράκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι βουλευτές, στην πλειοψηφία τους, υπογράμμισαν πως είναι δύσκολο να συγκεντρώσει ο Αλέξης Τσίπρας 200 βουλευτές για να ισχύσει ο νέος εκλογικός νόμος και η απλή αναλογική, από τις επόμενες κιόλας εκλογές, ενώ η Ντόρα Μπακογιάννη υποστήριξε πως το “κλειδί” είναι το Ποτάμι και ο Σταύρος Θεοδωράκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.