Ν.Δένδιας: «ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ φλέρταραν με έξοδο της χώρας από το ευρώ»

Ν.Δένδιας: «ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ φλέρταραν με έξοδο της χώρας από το ευρώ»

Στις αποκαλύψεις του Τζέιμς Γκάλμπρεϊθ για το σχέδιο Β της κυβέρνησης στάθηκε, μεταξύ άλλων, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Δένδιας, τονίζοντας ότι «όλα αυτά επιβεβαιώνουν αυτό που η ελληνική κοινωνία είχε διαισθανθεί, δηλαδή ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ φλερτάριζε επί μακρόν στο να οδηγήσει τη χώρα εκτός του ευρώ».

Ο κ. Δένδιας μίλησε σε ρ/σ και συνέχισε λέγοντας: «Άλλωστε γι’ αυτό προειδοποιούσε την ελληνική κοινωνία, αλλά και την κυβέρνηση κυρίως, ως θεσμικός της σύμβουλος, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος ο κ. Στουρνάρας. Και καθιστά αυτή η νέα αποκάλυψη, που συμπληρώνει τις προηγούμενες, πιο απαραίτητη τη σύσταση της εξεταστικής επιτροπής που έχουμε ζητήσει από τον Πρόεδρο της Βουλής για να διερευνηθεί το πως φτάσαμε εδώ που φτάσαμε σήμερα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην επισήμανση ότι κυβερνητικές πηγές θεωρούν ότι πέτυχε πιο ελαφρύ μνημόνιο από αυτό που θα πετύχαινε η ΝΔ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε: «Η κυβέρνηση και η κάθε κυβέρνηση μπορεί να λέει ότι θέλει. Εγώ δεν ξέρω πολλές δυτικές οικονομίες να έχουν οδηγήσει σε κλείσιμο το τραπεζικό τους σύστημα και μάλιστα αφού το οδηγήσουν σε κλείσιμο να θεωρούν ότι αυτό συνιστά επιτυχία. Αυτό είναι πρωτοτυπία της παρούσας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.