ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΝΔ για N.Παππά: «Απαξίωσε το ΕΣΡ και τώρα θέλει να γίνει αυτοκράτορας των ΜΜΕ»

ΝΔ για N.Παππά: «Απαξίωσε το ΕΣΡ και τώρα θέλει να γίνει αυτοκράτορας των ΜΜΕ»

Αφού πρώτα ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, με ανακοίνωσή του κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία για απροκάλυπτη στήριξη των διαπλεκομένων συμφερόντων, με αιχμή τη θέση που διατυπώνουν στην πορεία υλοποίησης του νόμου για τις τηλεοπτικές άδειες, εν συνεχεία το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης απάντησε στον κ. Παππά με μία επίσης «σκληρή» ανακοίνωση χαρακτηρίζοντας τον υπουργό «υπερκαναλάρχη» και κατηγορώντας τον ότι «στήνει σύστημα διαπλοκής».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ

«Ο Υπουργός – υπερκαναλάρχης κ. Παππάς και η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στήνουν σύστημα διαπλοκής. Η Νέα Δημοκρατία είναι απέναντι σε κάθε είδους διαπλοκή. Είναι υπέρ της διαφάνειας. Είναι υπέρ του σεβασμού της συνταγματικής τάξης και του δικαιώματος της αχειραγώγητης και ελεύθερης ενημέρωσης.Το Σύνταγμα μας είναι σαφές. Η αδειοδότηση και η εποπτεία των ραδιοτηλεοπτικών μέσων είναι αποκλειστική αρμοδιότητα του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, το οποίο ο κ. Παππάς απαξίωσε, προκειμένου να γίνει ο ίδιος νέος “αυτοκράτορας” των Μέσων Ενημέρωσης. Η θέση μας από την πρώτη στιγμή είναι ξεκάθαρη και δεν αλλάζει. Το Σύνταγμα δεν είναι λάστιχο για να το ξεχειλώνει ο κ. Παππάς και η παρέα του. Ό,τι και να κάνουν και ό,τι και να ονειρεύονται, η συνταγματική τάξη πολύ γρήγορα θα αποκατασταθεί από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.