ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Με ποιους συναντήθηκε o Κυριάκος σε Λονδίνο και Φρανκφούρτη για να βρει επενδυτές

Με ποιους συναντήθηκε o Κυριάκος σε Λονδίνο και Φρανκφούρτη για να βρει επενδυτές

Χαρακτηριστικά «κυβέρνησης εν αναμονή», που είναι έτοιμη να αναλάβει τις ευθύνες που θα της ανατεθούν , επιχειρεί να προσδώσει στη ΝΔ ο αρχηγός της , Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος πυκνώνει τις διεθνείς επαφές του με στόχο να οικοδομήσει στερεές σχέσεις που θα  συμβάλουν στην αναβάθμιση της αξιοπιστίας της χώρας στο διεθνές στερέωμα, απαραίτητη προϋπόθεση για την προσέλκυση επενδύσεων.

 Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τις προηγούμενες ημέρες είχε επαφές και συναντήσεις στα δυο σημαντικότερα ευρωπαϊκά χρηματοπιστωτικά κέντρα, το Σίτι του Λονδίνου και τη  Φρανκφούρτη, ταξιδεύει μέσα στο Σαββατοκύριακο στο Ισραήλ με ένα πρόγραμμα που έχει έντονα πρωθυπουργικά στοιχεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συναντήσεις που θα  έχει με το σύνολο της ισραηλινής πολιτικής ηγεσίας,τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Ρεβέν Ρίβλιν, τον πρωθυπουργό Μπέτζαμιν Νετανιάχου , τον πρόεδρο Κνεσέτ  Γουλί Εντελστάιν και την υπουργό Εξωτερικών Τζίπι Λίβνι όπως αναφέρει κυριακάτικη εφημερίδα, είναι ο ένας πυλώνας του ταξιδιού του κ. Μητσοτάκης στη  σημαντική από γεωστρατηγικής άποψης χώρα αυτή της Μέσης Ανατολής. Πέραν της συνάντησης που θα έχει με τον Πατριάρχη Θεόφιλο και του προσκυνήματος που θα κάνει στον Ναό της Αναστάσεως. ο άλλος, εξίσου αξιοσημείωτος =, σύμφωνα με το επιτελείο του, πυλώνας του ταξιδιού είναι οι προγραμματισμένες επισκέψεις του σε προηγούμενα ερευνητικά ινστιτούτα και start up  επιχειρήσεις, τομείς στους οποίους πρωτοπορεί το Ισραήλ και τους οποίους ο πρόεδρος της ΝΔ θεωρεί ότι «μπορεί και πρέπει να αποτελέσουν αναπτυξιακό πρότυπο για την Ελλάδα»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.