«Αναψαν» τα αίματα on air μεταξύ Άδωνι και Καφαντάρη: «Mη μας τρομοκρατείτε κιόλας»

«Αναψαν» τα αίματα on air μεταξύ Άδωνι και Καφαντάρη: «Mη μας τρομοκρατείτε κιόλας»

Με το καλημέρα σηκώθηκαν και οι τόνοι μεταξύ του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδης και της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χαρά Καφαντάρη, οι οποίοι ήταν καλεσμένοι σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.

Αφορμή στάθηκε η ψήφιση του νέου εκλογικού νόμου με την κ. Καφαντάρη να λέει χαρακτηριστικά: «η απλή αναλογική είναι δίκαιη γιατί έχει να κάνει με την ισοτιμία της ψήφου. Λάθος. Αυτό που αλλάζει είναι τα δικαιώματα της πλειοψηφίας. Δηλαδή, μπορεί ένα κόμμα να πάρει 49% αλλά να είναι όμηρος ενός κόμματος 3%. Αν γίνουν εκλογές με απλή αναλογική, τότε θα καταλάβει ο κόσμος τι σημαίνει», είπε αρχικά ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στο κανάλι και συνέχισε:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας, θυμήθηκε την αλλαγή του Bonus όταν συνειδητοποίησε ότι όταν γίνουν οι επόμενες εκλογές, θα τις χάσει».

«Πως είστε σίγουρος ότι θα τις χάσει; Θα το δούμε σε τρία χρόνια», απάντησε η κ. Καφαντάρη, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να συνεχίζει σε έντονο ύφος:

«Ούτε από το σπίτι σας δεν θα βγαίνετε σε τρία χρόνια, με αυτά που κάνετε στην Ελλάδα».

«Εντάξει, τώρα μη μας τρομοκρατείτε κιόλας» είπε στη συνέχεια η κ. Καφαντάρη, με τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να συνεχίζει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο ΣΥΡΙΖΑ το κάνει γιατί ξέρει ότι είναι 2ος και γιατί καταλαβαίνει ότι αν αυτά που λέει ο κ. Γκάλμπρεϊθ και ο κ. Βαρουφάκης, τα πουν σε εξεταστική επιτροπή της Βουλής, ο επόμενος που θα κληθεί, θα είναι ο Τσίπρας. Άρα λοιπόν, ο Τσίπρας λέει, «πρέπει οπωσδήποτε να με έχουν ανάγκη για τον σχηματισμό της νέας κυβερνήσεως, ώστε να εκβιάσω και να πω, εάν θέλετε τις ψήφους μου, δεν θα κάνετε έρευνα γιατί η Ελλάδα υπέστη 100 δισ. ζημιά το πρώτο εξάμηνο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ”. Άρα, για να σώσει τον εαυτό του θέλει ο Τσίπρας την απλή αναλογική».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.