ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Για «ανησυχητική συνέχεια εντάσεων στη Λέρο» μιλά ο Β.Κικίλιας

Για «ανησυχητική συνέχεια εντάσεων στη Λέρο» μιλά ο Β.Κικίλιας

Πυρά κατά της κυβέρνησης, την οποία κατηγορεί πως μένει «θεατής στα έκτροπα των hotspots», εξαπολύει ο συντονιστής Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, με αφορμή τις συνεχιζόμενες εντάσεις στο νησί της Λέρου.

«Ανησυχητική συνέχεια εντάσεων στο hotspot Λεπίδων της Λέρου, όπου σημειώνονται, για άλλη μια φορά, τραμπουκισμοί και επιθετική συμπεριφορά. Θύματα των επιθέσεων ο αστυνομικός διευθυντής του νησιού, ορισμένοι κάτοικοί του, καθώς και ανεξάρτητοι φορείς, οι οποίοι προσπάθησαν να τους αναχαιτίσουν, εξηγώντας τους ότι η απομάκρυνσή τους από το κέντρο πρώτης υποδοχής δεν είναι εφικτή», σημειώνει σε δήλωσή του και συμπληρώνει:

Οι αχαρακτήριστες, αλλά ξεκάθαρα οργανωμένες – πλέον – ομάδες δήθεν “αλληλέγγυων” πολιτών, συνεχίζουν ανενόχλητοι το “κοινωφελές” τους έργο, ξεσηκώνοντας και υποκινώντας τους μετανάστες με στόχο το ίδιον όφελος. Το αποτέλεσμα; Εξεγέρσεις, μαζικά επεισόδια και αναβρασμός!

Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε επιθέσεις με τσεκούρια εναντίον αστυνομικών δυνάμεων. Η Κυβέρνηση, ωστόσο, παραμένει στο ίδιο έργο θεατής, για άλλη μία φορά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα αποφύγουμε τα χειρότερα ή απλώς θα σχολιάζει η Κυβέρνηση τις συνέπειες;».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.