ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στη Βουλή διαβιβάζεται η μηνυτήρια αναφορά ΝΔ για τους χειρισμούς Ξανθού-Πολάκη στο ΚΕΕΛΠΝΟ

Στη Βουλή διαβιβάζεται η μηνυτήρια αναφορά ΝΔ για τους χειρισμούς Ξανθού-Πολάκη στο ΚΕΕΛΠΝΟ

Στη Βουλή διαβιβάζεται η μηνυτήρια αναφορά της ΝΔ, για τους χειρισμούς των υπουργών Ξανθού και Πολάκη για παρεμβάσεις στον προσωρινό κατάλογο επιτυχόντων γιατρών και νοσηλευτών του διαγωνισμού του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Την μηνυτήρια αναφορά είχαν καταθέσει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης και ο τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας,

Παράλληλα, ένα κομμάτι της δικογραφίας διαβιβάζεται στον εισαγγελέα προκειμένου να ερευνηθεί η τυχόν εμπλοκή στην υπόθεση μη πολιτικών προσώπων. Ιδίως του προσωπικού από το πολιτικό γραφείο του κ. Πολάκη στο οποίο καταλογίζεται, με τη μηνυτήρια αναφορά, παράνομη επεξεργασία των στοιχείων που περιέχονταν στους επίμαχους φακέλους.

Στην αναφορά τους οι κ. Γεωργιάδης και Τζαβάρας, κάνουν λόγο για τέλεση κακουργηματικών πράξεων όπως παραβίαση προσωπικών δεδομένων που αφορούν στην επεξεργασία αρχείων από άτομα που δεν έχουν το συγκεκριμένο δικαίωμα, με σκοπό να ωφελήσουν ή να βλάψουν κάποιον τρίτο. Η αναφορά βασίζεται στο γεγονός ότι ο κ. Πολάκης, επεξεργάστηκε τις αιτήσεις γιατρών  και νοσηλευτών που θα στελεχώσουν τις ΜΕΘ για τον διαγωνισμό του ΚΕΕΛΠΝΟ και αντικατέστησε τον κατάλογο επιτυχόντων που είχε εκδόσει η ειδική επιτροπή του ΚΕΕΛΠΝΟ με τον δικό του κατάλογο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το υπουργείο, πάντως, η επεξεργασία αφορούσε τη «διόρθωση» λαθών στη μοριοδότηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.