ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μ.Βορίδης: «Αν γνώριζα ότι κάποιος από τη Κυβέρνηση τα παίρνει θα πήγαινα στον εισαγγελέα»

Μ.Βορίδης: «Αν γνώριζα ότι κάποιος από τη Κυβέρνηση τα παίρνει θα πήγαινα στον εισαγγελέα»

Σαφείς αποστάσεις από τη  δήλωση του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη πως κυβερνητικά στελέχη «τα παίρνουν» κράτησε μιλώντας σε ρ/σ ο βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης.

«Δεν γνωρίζω αν στην κυβέρνηση τα παίρνουν. Αν γνώριζα θα έπρεπε να πάω στον εισαγγελέα» είπε .

Υπενθυμίζεται ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σε συνέντευξη είπε μεταξύ άλλων πως : «μην μας το παίζουν αθώοι και καλοί. Για ποιούς λόγους θέλουν την εξουσία; Για ποιο λόγο κάνουν τα αντίθετα από αυτά που λέγανε;» , προσθέτοντας πως αν και δεν έχει στοιχεία για τις καταγγελίες του, όταν η ΝΔ γίνει κυβέρνηση θα «ψάξει τα πάντα».

Αναφερόμενος στις καταγγελίες Γκαλμπρέιθ είπε πως η ΝΔ θα καταθέσει πρόταση για εξεταστική επιτροπή για τα πεπραγμένα του Γιάννη Βαρουφάκη.

«Θέλουμε να ακούσουμε ποια είναι η θέση των κομμάτων και κυρίως του ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσταση αυτής της Εξεταστικής. Ή θα συναινέσει ή θα την απορρίψει. Εάν ο κ. Τσίπρας καταλήξει να ψηφίσει όχι είναι απολύτως προφανές ότι αναλαμβάνει ο ίδιος την ευθύνη των ενεργειών αυτών του κ. Βαρουφάκη» είπε χαρακτηριστικά.

Εκτίμησε πως η κυβερνητική πρόταση για τον εκλογικό νόμο δεν θα λάβει τις 200 ψήφους που απαιτούνται.

Ερωτηθείς για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας από το λαό είπε «πως είναι άλλο να θέλουμε να ξαναδώσουμε απευθείας εκλογή του προέδρου από το λαό και είναι άλλο να θέλουμε να του εκχωρήσουμε τμήμα της εκτελεστικής εξουσίας γιατί έτσι αλλάζουμε το πολίτευμα και τότε προφανώς θα πρέπει να εκλέγεται από το λαό ο πρόεδρος».

Ο ίδιος πάντως τάχθηκε κατά της αύξησης των αρμοδιοτήτων του Προέδρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εν πολλοίς πρέπει να παραμείνει όπως έχει το σύστημα. Όταν δεν μπορεί η Βουλή να εκλέξει πρόεδρο, τότε μόνο να προσφεύγουμε στο λαό» κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.