ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο Λ.Αυγενάκης έγινε… ποδοσφαιριστής (φωτό)

Ο Λ.Αυγενάκης έγινε… ποδοσφαιριστής (φωτό)

Γκολ… ανθρωπιάς έβαλε το απόγευμα της Δευτέρας στο γήπεδο του Αβέρωφ στη Λάρισα ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης ο οποίος μαζί με άλλους εκπροσώπους του κοινοβουλίου, αυτοδιοικητικούς και στελέχη, συμμετείχαν σε φιλανθρωπικού χαρακτήρα αγώνα για την ενίσχυση του Κρίκκειου Ορφανοτροφείου της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου. Ο αγώνας έγινε απέναντι στους παλαίμαχους του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Λάρισας, υπό το βλέμμα δεκάδων που έδωσαν το παρόν για να στηρίξουν την πρωτοβουλία της ΝΟΔΕ Λάρισας.

Σε δηλώσεις στο onlarissa.gr,ο κ. Αυγενάκης στάθηκε στη νέα αυτή πρωτοβουλία του προέδρου του κόμματος κ. Μητσοτάκη που τιτλοφορείται «κανένας στο περιθώριο». Όπως χαρακτηριστικά είπε, η πρωτοβουλία αυτή ξεκίνησε από την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του Φθινοπώρου. «Μεθοδικά, βήμα – βήμα, πρόσθεσε ο κ. Αυγενάκης, οργανωμένα κλιμάκια του κόμματος θα έρθουν σε επαφή με δομές κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης. Με τίτλο «κανένας στο περιθώριο» η Ν.Δ. επιθυμεί σήμερα ως αντιπολίτευση και αύριο ως κυβέρνηση, να ελαχιστοποιήσουμε τον πόνο των πολιτών και να συμβάλουμε με κάθε τρόπο ώστε το έργο των χιλιάδων εθελοντών να γίνει πιο εύκολο και η παροχή βοήθειας στους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη να γίνει μία πιο ευχάριστη διαδικασία.

Ερωτηθείς για την τρέχουσα πολιτική συγκυρία δήλωσε βέβαιος ότι «συντομότατα θα πάμε σε εκλογές. Αυτή η κυβέρνηση θα κάνει τον κύκλο της. Το μόνο που κάνει είναι να δημιουργεί επιπλέον δεινά στην ελληνική κοινωνία. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τη μάχη των εκλογών και είμαστε βέβαιοι πως όποια τεχνάσματα κι αν σκαρφιστεί ο Τσίπρας και η παρέα του, είτε με νέο εκλογικό νόμο, είτε με οτιδήποτε άλλο, δε θα έχει αποτέλεσμα. Το μόνο που προσπαθεί να κάνει για μία ακόμη φορά είναι να ρίξει στάχτη στα μάτια, να κοροϊδέψει για άλλη μία φορά τον ελληνικό λαό που όμως δεν κοροϊδεύεται. Η αυταπάτη τελείωσε. Όποια τεχνάσματα κι αν χρησιμοποιήσει δεν λύνονται τα οικονομικά προβλήματα, ούτε τα φορολογικά βάρη που έχουν επωμιστεί οι Έλληνες πολίτες, ούτε οι τράπεζες θα ανοίξουν, ούτε η παιδεία θα ορθοποδήσει… και πόσα ακόμη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
kapetanos-aygenakisnodenode-vravefsi
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.