Θ.Καράογλου: «Να χυθεί άπλετο φως για την υπόθεση της Siemens»

Θ.Καράογλου: «Να χυθεί άπλετο φως για την υπόθεση της Siemens»

Να αποδοθούν ευθύνες για την επ’ αόριστον αναβολή της δίκης της Siemens εξαιτίας της μη μετάφρασης του παραπεμπτικού βουλεύματος ζήτησε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης της ΝΔ Θεόδωρος Καράογλου. «Να χυθεί άπλετο φως για τη υπόθεση της Siemens» είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνική εκπομπή.

Ο πρώην υπουργός της ΝΔ, αφού άσκησε κριτική και στις κυβερνήσεις της ΝΔ λέγοντας ότι ότι το θέμα της Siemens έπρεπε να είχε «τρέξει με μεγαλύτερη ταχύτητα» ζήτησε να αποδοθούν ευθύνες, από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, τόσο στη Δικαιοσύνη όσο και στο υπουργείο Δικαιοσύνης και Εξωτερικών και να βρεθεί τρόπος ώστε να ξανανοίξει η υπόθεση και να μην πάει στο αρχείο.

Για το θέμα του εκλογικού νόμου, ο Θεόδωρος Καράογλου δήλωσε ότι η χώρα χρειάζεται μία κυβέρνηση που να παίρνει γρήγορα αποφάσεις και δεν θα «πέφτει ανά πάσα ώρα και στιγμή».

«Γι’ αυτό λέμε ότι δεν μπορεί και δεν πρέπει να αλλάξει τώρα ο εκλογικός νόμος» υπογράμμισε, υπενθυμίζοντας ότι η ΝΔ έχει «πέσει θύμα» του εκλογικού νόμου Κουτσόγιωργα που με 48% δεν μπορούσε να σχηματίσει κυβέρνηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος ο Θεόδωρος Καράογλου υποστήριξε την άποψη ότι αυτές οι εκλογές πρέπει να γίνουν με τον ισχύοντα εκλογικό νόμο, «με τον οποίο κέρδισε δύο εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ», όπως είπε χαρακτηριστικά, και το θέμα της αλλαγής του εκλογικού νόμου να τεθεί μαζί με τα μείζονα θέματα, στη συζήτηση για την αναθεώρηση του Συντάγματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.