Κ.Μητσοτάκης: «Πληρώνουμε το λογαριασμό της ανικανότητας της κυβέρνησης»

Κ.Μητσοτάκης: «Πληρώνουμε το λογαριασμό της ανικανότητας της κυβέρνησης»

Από τον Σεπτέμβριο έως σήμερα αναδείχθηκε η μνημειώδης ανικανότητα της κυβέρνησης να εφαρμόσει το μνημόνιο που η ίδια υπέγραψε και να χειριστεί το μεταναστευτικό. Τώρα ξεκινάμε να πληρώνουμνε τον λογαριασμό, τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Παίζουν με τους θεσμούς για να κρατηθούν στην εξουσία, σημείωσε και χαρακτήρισε μεθόδευση την αιφνιαδιαστική πρωτοβουλία της κυβέρνησης για την απλή αναλογική. Οφείλουμε συνολικά ως πολιτικό σύστημα να αντιδράσουμε, τόνισε, έχουμε να κάνουμε με πολιτικούς αμοραλιστές.

Η απλή αναλογική αντιβαίνει στην απλή λογική, είναι σημαντικό να μη συγκεντρώσει τις 200 ψήφους, είπε χαρακτηριστικά.

Ο πρωθυπουργός είπε μεγάλη αναταραχή- θαυμάσια κατάσταση χωρίς ντροπή, ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για την απαξίωση της δικαιοσύνης και την προσπάθεια ελέγχου των ΜΜΕ.  

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Παππάς οφείλει να περιμένει την απόφαση του ΣτΕ για το αν είναι νόμιμη η παράκαμψη του ΕΣΡ, συνέχισε και δεσμεύθηκε πως σε κάθε περίπτωση η κυβέρνηση της ΝΔ θα αποκαταστήσει τη νομιμότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.