ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Σ.Βούλτεψη: «Η ΝΔ δημιουργεί πλούτο, δεν μοιράζει τη μιζέρια!»

Σ.Βούλτεψη: «Η ΝΔ δημιουργεί πλούτο, δεν μοιράζει τη μιζέρια!»

«Η ΝΔ δημιουργεί πλούτο, δεν μοιράζει τη μιζέρια», σχολίασε η βουλευτής της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη, η οποία είπε ότι η προηγούμενη κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ είχε σταθεροποιήσει την οικονομία και είχε δημιουργήσει κλίμα εμπιστοσύνης στους επενδυτές.

«Είναι θέμα νοοτροπίας εμείς κάνουμε πράγματα για να αναπτύσσεται η οικονομία ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ έχουν λογική απόλυτου κρατισμού», ανέφερε σε κραδιοφωνική εκπομπή η κ. Βούλτεψη και πρόσθεσε: «όλα τα αυταρχικά καθεστώτα ακολουθούν μια συγκεκριμένη συνταγή θα τη δείτε τώρα αυτόν τον καιρό και στη Βενεζουέλα».

Είπε ακόμη, ότι, το 2012 η χώρα βρισκόταν στο χείλος της καταστροφής και της εξόδου από το ευρώ και μέσα σε δύο χρόνια διακυβέρνησης από τη ΝΔ και τα άλλα δύο συνεργαζόμενα κόμματα η κατάσταση βελτιώθηκε, ενώ στο ερώτημα εάν η ΝΔ είναι έτοιμη να κυβερνήσει, ανέφερε: «εμείς θα φροντίσουμε με το γρηγορότερο και αποτελεσματικότερο τρόπο να έρθουν κεφάλαια στη χώρα, σ’ εκείνο το σημείο βρισκόμασταν, όταν ανετράπη η κυβέρνηση, στο να έχουμε σταθεροποιήσει την οικονομία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το ζήτημα της αλλαγής του εκλογικού νόμου κατηγόρησε την κυβέρνηση για τακτικισμό, ότι επιλέγει τη συγκεκριμένη περίοδο να τον καταθέσει στη Βουλή προκειμένου να αποσπάσει την προσοχή των πολιτών και επισήμανε ότι ο νυν εκλογικός νόμος καλύπτει το θέμα της απλής αναλογικής πλήρως, έως τις 250 έδρες. «Η λογική είναι αφού καταστραφούμε εμείς θα καταστρέψουμε και την Ελλάδα θα την πάρουμε μαζί μας διότι είναι βέβαιο ότι θα δημιουργηθούν συνθήκες ακυβερνησίας», τόνισε η κ. Βούλτεψη, ενώ αναφερόμενη γενικότερα στην κυβερνητική πολιτική σχολίασε: «σ΄ αυτή την κυβέρνηση μιλούν όταν δεν χρειάζεται και σιωπούν όταν δεν πρέπει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.