Μια ώρα διήρκησε η συνάντηση Μητσοτάκη – Λιού – Σε καλό κλίμα η συζήτηση

Μια ώρα διήρκησε η συνάντηση Μητσοτάκη – Λιού – Σε καλό κλίμα η συζήτηση

Για ουσιαστική συζήτηση, σε πολύ καλό κλίμα, κάνουν λόγο πηγές της λεωφόρου Συγγρού, σχετικά με τη συνάντηση του προέδρου της ΝΔ, Κυρ. Μητσοτάκη, με τον υπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ, Τζακ Λιου, η οποία διήρκησε μία ώρα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι συζητήθηκαν οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η περιοχή, η χώρα και η Ευρώπη, και πως ο πρόεδρος της ΝΔ επανέλαβε τις πάγιες θέσεις του για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ελληνική οικονομία και τον τρόπο που μπορούν να αντιμετωπιστούν για την ταχύτερη έξοδο της χώρας από την κρίση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Στην προσπάθεια αυτή, είναι προφανές ότι ο εποικοδομητικός ρόλος των ΗΠΑ έχει τη δική του ιδιαίτερη σημασία», προσθέτουν και επισημαίνουν ότι σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Μητσοτάκης αναγνώρισε τη συμβολή του κ. Λιού στο ζήτημα της αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.