ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στ. Καλαφάτης: «Την ανομία δεν τη δεχόμαστε – Αντίθετα την καταδικάζουμε»

Στ. Καλαφάτης: «Την ανομία δεν τη δεχόμαστε – Αντίθετα την καταδικάζουμε»

«Την ανομία δεν τη δεχόμαστε. Αντίθετα, την καταδικάζουμε», δήλωσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Εντάξει», βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Καλαφάτης, σχετικά με την επίθεση κουκουλοφόρων και τις καταστροφές που προκάλεσαν σε χώρο του δημαρχείου της Θεσσαλονίκης, όπου στεγάζεται ο Διεθνής Οργανισμός για τους Πρόσφυγες.

Ο κ. Καλαφάτης ανέφερε ότι περιμένει και από τις υπόλοιπες παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου να αντιδράσουν, ώστε, όλοι μαζί, με μία φωνή, να διατρανώσουν την αντίθεσή τους σε φαινόμενα παράνομων πράξεων και ανομίας.

«Επίσης, περιμένουμε από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης να προχωρήσει από τα (εύκολα) λόγια στις πράξεις, για να προασπίσει την περιουσία του δήμου και των δημοτών και να καταθέσει, μαζί μας, μήνυση κατά παντός υπευθύνου, για τα αδικήματα που διαπράχθηκαν σήμερα στο δημαρχιακό μέγαρο της Θεσσαλονίκης, όπου φιλοξενείται ο διεθνής οργανισμός», τόνισε.

Σε ό,τι αφορά την κυβέρνηση, ο κ. Καλαφάτης σημείωσε πως «η αξιοπιστία της αποδείχτηκε μηδενική, ενώ η ανικανότητά της να προστατεύσει τη νομιμότητα και την ασφάλεια των πολιτών είναι αυταπόδεικτη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.