ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

K.Μητσοτάκης: «Εξεταστική για τον Βαρουφάκη θα κάνει η κυβέρνηση της ΝΔ»

K.Μητσοτάκης: «Εξεταστική για τον Βαρουφάκη θα κάνει η κυβέρνηση της ΝΔ»

Την δέσμευση ότι όταν η ΝΔ αναλάβει την κυβέρνηση θα γίνει εξεταστική επιτροπή για τον Γιάνη Βαρουφάκη και το plan X εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ είπε από το βήμα της Βουλής «Η κυβέρνηση αισθάνεται άβολα. Τόσο άβολα που ο κ. Τσίπρας δεν πήρε τον λόγο. Αισθάνεται καλύτερα στο προαύλιο παρά μέσα στην Ολομέλεια τους τελευταίους μήνες. Ο κ. Καμμένος βρέθηκε στη Βουλγαρία, αν μπορούσε για να το αποφύγει θα πήγαινε μέχρι την Μογγολία. Κάνατε ό,τι μπορούσατε για να αποφύγετε τη συζήτηση και τελικά την προγραμματίσατε 26/7, κατακαλόκαιρο. Οι πολίτες σήμερα πληρώνουν το οδυνηρό τίμημα της καταστροφικής περιόδου των 6 πρώτων μηνών διακυβέρνησης Τσίπρα. Πολύ περιορισμένη η συμμετοχή στη συζήτηση και όποιος δε θέλει να με ακούσει μπορεί να αποχωρήσει από την αίθουσα. Εάν καταψηφιστεί η πρότασή μας, στην επόμενη Βουλή αυτή η εξεταστική θα γίνει. Αποτελεί δέσμευση της ΝΔ.

Φοβάστε κάτι κ.κ. συνάδελφοι; Δε θέλετε να μάθετε τι πραγματικά έγινε αυτούς τους 6 μήνες; Η απουσία του Αλέξη Τσίπρα από τη συζήτηση προκαλεί εύλογα ερωτήματα. Η κυβέρνηση ελπίζει ότι όσο απομακρυνόμαστε απ τ τραγικά γεγονότα τ 2015 τόσο λιγότερη θα είναι η ανάγκη να διερευνήσουμε τ έγινε. Φτάσαμε κοντά σε μία εθνική τραγωδία το 2015. Θα τρίζουν τα κόκαλα του Κων/νου Καραμανλή θα ακούει για Μεταπολίτευση από τον άνθρωπο που έθεσε σε κίνδυνο τη συμμετοχή στην ΕΕ. Το συνολικό κόστος είναι τεράστιο, όπως και αν υπολογιστεί – Στα 86 δισ. σύμφωνα με Στουρνάρα, στα 100 δισ. σύμφωνα με τον κ.Ρέγκλινγκ. Εγκαλείστε για το γεγονός ότι οι τράπεζες αγοράστηκαν από ξένους επενδυτές, που πήραν τον έλεγχό τους έναντι μόλις 5,3 δισ.. Εξαιτίας σας η οικονομία επέστρεψε στην ύφεση και θα παραμείνει σε αυτή και το 2016. Δεν είχατε σχέδιο εξόδου της χώρας από την κρίση. Το μόνο σχέδιο σας από την αρχή κ. Τσίπρα ήταν η κατάληψη της εξουσίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το δημοψήφισμα ήταν αυτό που τρομοκράτησε τους Έλληνες, που τους έστειλε στα ATM. Τα capital controls διέλυσαν την πραγματική οικονομία. Το δικό σας δημοψήφισμα – παρωδία της 5ης Ιουλίου 2015 ήταν αυτό που οδήγησε στη σύναψη του 3ου Μνημονίου. Η κυβέρνηση να καταθέσει στη Βουλή τη μελέτη για το Plan B. Θυμάμαι τον κ. Τσίπρα να αποκαλεί τον κ. Βαρουφάκη asset. Μήπως το Plan Β ήταν τελικά Plan Α, όπως αναμφισβήτητα θα επιθυμούσε ο κ. Βαρουφάκης; Η εξουσία είναι για εσάς αυτοσκοπός. Ασυγκίνητος ο Τσίπρας μπροστά στην ακραία χυδαιότητα φράση του Καμμένου για τη Γεννηματά. Το ζήτημα, όμως, είναι ο Τσίπρας. Ησασταν θλιβερός κ.Τσίπρα χθες. ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.