ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αντιδράσεις της ΝΔ για την τροπολογία για μετακινήσεις των αντρών ασφαλείας πολιτικών

Αντιδράσεις της ΝΔ για την  τροπολογία για μετακινήσεις των αντρών ασφαλείας πολιτικών

Την αντίδραση βουλευτών της Νέας Δημοκρατία έχει προκαλέσει τροπολογία που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο για το λαθρεμπόριο στα καπνικά προϊόντα.

Σύμφωνα με την τροπολογία, το Δημόσιο θα καλύπτει τα έξοδα συνοδών ασφαλείας για να διαμένουν στα ίδια ξενοδοχεία με το πρόσωπο που φυλάνε, όταν βρίσκονται σε αποστολή συνοδεύοντας τον Πρόεδρο Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό, τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, των Εξωτερικών και των Οικονομικών.

Επιπλέον, η τροπολογία προβλέπει πως οι άντρες ασφαλείας όταν συνοδεύουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό, εξαιρούνται από τον περιορισμό του ανώτατου ορίου των 60 ημερών κατά έτος μετακίνησης εκτός έδρας.

Η ρύθμιση υπογράφεται από τους Πάνο Καμμένο, Νίκο Κοτζιά, Ευκλείδη Τσακαλώτο και Γιώργο Χουλιαράκη.

Οργισμένη ήταν η αντίδραση βουλευτών της ΝΔ, καθώς όπως καταγγέλλουν, η τροπολογία ήρθε λόγω του επικείμενου ταξιδιού του Αλέξη Τσίπρα στην Πάρο, όπου θα εγκαινιάσει την Παρασκευή το νέο αεροδρόμιο του νησιού και θα συνοδεύεται από δεκάδες άντρες ασφαλείας.

«Ο Αλέξης Τσίπρας πάει στην Πάρο για εγκαίνια και παίρνει μαζί του 54 άτομα, για 3 μέρες δωρεάν. Περνάνε τώρα τροπολογία για να τα πληρώσουμε εμείς», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από τη μεριά του, ο Γιάννης Βρούτσης και βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ, τουίταρε: «Εδώ Ουγκάντα! Μόλις ψήφισαν τροπολογία για χωρίς όριο οι δαπάνες συνοδών Π/Θ κ ΥΠ Άμυνας! Τυχαία στην Πάρο πάνε για εγκαίνια και ΠΣΚ 54 άτομα!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.