Άδωνις Γεωργιάδης : «Ο Πολάκης και ο Φίλης δείχνουν το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ»

Άδωνις Γεωργιάδης : «Ο Πολάκης και ο Φίλης δείχνουν το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ»

Την τρέχουσα επικαιρότητα σχολίασε το πρωί της Τρίτης ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του.

«Ο Πολάκης και ο Φίλης δείχνουν το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, θέλουν την Ελλάδα της μιζέριας και αυτή τη μιζέρια πρέπει να την πολεμήσουμε» είπε στο ΣΚΑΪ, μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας τις νέες δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας κατά της Δικαιοσύνης και της ΕΛΑΣ αλλά και το ν/σ του υπουργού Παιδείας  για την ιδιωτική εκπαίδευση.

«Το υπουργείο αποφασίζει ατομικές συμβάσεις στην καθαριότητα, λανθασμένα κατά τη γνώμη μου αλλά δικαίωμά του, στην πορεία υλοποίησης της απόφασης, ένας από τους εργολάβους καθαριότητας πήγε στο δικαστήριο και πήρε προσωρινή διαταγή αναστολής εκτέλεσης απόφασης γιατί στο ΣτΕ συζητείται η κύρια απόφαση. Τη Δευτέρα η διοίκηση του νοσοκομείου Τρικάλων με το ‘‘έτσι θέλω’’ αποφασίζει να μην υπακούσει στην απόφαση και να προχωρήσει σε ατομικές συμβάσεις, τότε η αστυνομία προχωρά στις συλλήψεις καθώς ο εργολάβος έχει την απόφαση. Έρχεται τώρα ο κ. Πολάκης και λέει ότι το παραδικαστικό κύκλωμα αποδεικνύεται επειδή δικαστής εξέδωσε προσωρινή απόφαση και το ΣτΕ τολμά να κρίνει την ορθότητα της απόφασής του και δεν θα έπρεπε να το κάνει επειδή είναι πολιτική απόφαση… Το διανοείστε;» αναρωτήθηκε ο βουλευτής της ΝΔ.

Ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε και τα τεκταινόμενα στο χώρο της παιδείας. «Αντί να θέλουν τα δημόσια σχολεία καλύτερα, θέλουν να κάνουν τα ιδιωτικά να γίνουν χειρότερα. Το ν/σ Φίλη οδηγεί στην καταστροφή της ιδιωτικής εκπαίδευσης και στην πλήρη ισοπέδωση των ιδιωτικών σχολείων» υπογράμμισε

«Θέλει να εκφράσει τους καταληψίες η Αναγνωστοπούλου»

Νωρίτερα σήμερα, η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, Σία Αναγνωστοπούλου σχολίασε τις καταλήψεις, λέγοντας ότι τις προτιμάει από αυτά που γίνονται στην Γαλλία, την Γερμανία και αλλού στην Ευρώπη. Ο κ. Γεωργιάδης εξήγησε ότι το συγκεκριμένο σχόλιο «τον υπερβαίνει, καθώς δεν μπορεί να καταλάβει το συσχετισμό».

«Μάλλον θέλει να εκφράσει το κομμάτι των καταληψιών η Σία Αναγνωστοπούλου» συμπλήρωσε για να καταλήξει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ζούμε καταστάσεις Πιραντέλο, Ιονέσκο οι εκκενώσεις των καταλήψεων έφεραν νευρική κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ. Το επίσημο γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι ο Αλέξης Τσίπρας, εξέδωσε ανακοίνωση κατά του Αλέξη Τσίπρα που είναι προϊστάμενος του κ. Τόσκα. Θέλουν να ικανοποιήσουν και τα δύο ακροατήρια και αυτό που θέλει νομιμότητα και αυτό που χάιδευε τόσα χρόνια, όμως με όσα έγιναν στο Μητροπολιτικό Ναό Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν σε δύσκολη θέση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.