ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Γ. Κουμουτσάκος: «Η ανοχή και η κάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ προς τους καταληψίες και τους γνωστούς-αγνώστους δεν κρύβονται πλέον»

Γ. Κουμουτσάκος: «Η ανοχή και η κάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ προς τους καταληψίες και τους γνωστούς-αγνώστους δεν κρύβονται πλέον»

Για ανοιχτή συμπόρευση με τους γνωστούς- αγνώστους κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος. Μετά τις δηλώσεις της αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας Σίας Αναγνωστοπούλου, ότι προτιμά τους καταληψίες από αυτά που συμβαίνουν σε άλλες χώρες, αλλά και δηλώσεις άλλων κυβερνητικών στελεχών, ο κ.Κουμουτσάκος αναφέρει σε δήλωσή του, ότι η ανοχή και η κάλυψη που παρέχει ο ΣΥΡΙΖΑ στους γνωστούς- αγνώστους και στους καταληψίες δεν κρύβονται και αν υπήρχαν λίγοι που αμφέβαλαν, δεν υπάρχουν πια.  Μάλιστα, προσθέτει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «επιστρέφει στις “συνιστώσες” που προφανώς υπάρχουν πάντα. Ο μπούσουλας χάθηκε. Ξεκάθαρη θέση δεν υπάρχει. Πρωθυπουργός υπάρχει;»

Ο κ.Κουμουτσάκος, στη δήλωσή του αναφέρεται ειδικότερα σε δηλώσεις κυβενρητικών στελεχών. Όπως αναφέρει:

-Η αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας κυρία Σία Αναγνωστοπούλου διερωτάται γιατί τους “πείραξαν” οι καταλήψεις και δηλώνει πως τις προτιμά από γεγονότα που συμβαίνουν σε άλλες χώρες!

-Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιώργος Κυρίτσης αντιτάσσεται στην απομάκρυνση των καταληψιών της Θεσσαλονίκης και διαφωνεί με τις αποφάσεις που εξαναγκάστηκε να πάρει ο αρμόδιος Υπουργός! 

-Η Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Φωτεινή Βάκη εξηγεί ότι δεν είναι η Κυβέρνηση, αλλά η Δικαιοσύνη που αποφάσισε την απομάκρυνση των καταληψιών και θεωρεί τις καταλήψεις κοινωνική προσφορά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.