ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κυρ.Μητσοτάκης από την Εύβοια: «Με τη βοήθεια του θεού, θα ξεπεράσουμε και αυτήν την κρίση»

Κυρ.Μητσοτάκης από την Εύβοια: «Με τη βοήθεια του θεού, θα ξεπεράσουμε και αυτήν την κρίση»

Περιοδεία στις πληγείσες περιοχές της βόρειας Εύβοιας, από την πυρκαγιά, πραγματοποιεί ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Στις 13:30 θα έχει σύσκεψη με τοπικούς φορείς, στη Λίμνη.

Με τη βοήθεια του θεού, θα ξεπεράσουμε και αυτήν την κρίση, ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, κατά την επίσκεψή του νωρίτερα στο Μονή Γαλατάκη, μιλώντας με μοναχές.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στις πληγείσες περιοχές, ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε τις ευχαριστίες του στους άνδρες και τις γυναίκες των δυνάμεων Πυρόσβεσης, τους εθελοντές δασοπυροσβέστες αλλά και τα στελέχη της Περιφέρειας, για τις προσπάθειες που κατέβαλαν, σε δύσκολες συνθήκες, για την κατάσβεση της καταστροφικής πυρκαγιάς στη βόρεια Εύβοια.

Ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος έκανε λόγο για οικολογική και οικονομική καταστροφή, τόνισε ότι χρέος της πολιτείας είναι να ληφθούν μέτρα στήριξης των πληγέντων και κυρίως των ρητινοπαραγωγών και, επίσης, να στηριχθεί τουριστικά η όμορφη κωμόπολη της Λίμνης.

Ο αρχηγός της ΝΔ ενημερώθηκε από τον υπαρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στη Λίμνη, όπου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τοπικούς φορείς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον κ. Μητσοτάκη συνοδεύουν ο βουλευτής Ευβοίας Σίμος Κεδίκογλου, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, ο γγ Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Καπάκης και ο δήμαρχος Λίμνης Χρήστος Καλυβιώτης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.