ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΝΔ: «Ο κ. Τσίπρας οφείλει να πάρει ξεκάθαρη θέση για τις επιθέσεις και τους βανδαλισμούς στους ναούς»

ΝΔ: «Ο κ. Τσίπρας οφείλει να πάρει ξεκάθαρη θέση για τις επιθέσεις και τους βανδαλισμούς στους ναούς»

«Να πάρει άμεσα θέση» καλεί τον Πρωθυπουργό η Νέα Δημοκρατία, «για τις επιθέσεις και τους βανδαλισμούς σε ιστορικούς ναούς». Σε ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου του κόμματος, τονίζει πως «τα χάδια του ΣΥΡΙΖΑ στους αντιεξουσιαστές, έχουν σαν μόνο αποτέλεσμα τη διαρκή αποθράσυνσή τους» καλώντας τον κ. Τσίπρα να πάρει θέση και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη να αναλάβει τις ευθύνες του. 

«Μετά την εισβολή τους στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, οι Έλληνες πολίτες βρισκόμαστε μπροστά σε μπαράζ επιθέσεων και βανδαλισμών σε Ιερούς Ναούς στην Κρήτη, στη Νέα Φιλαδέλφεια και τώρα στο κέντρο της Αθήνας», επισημαινει η ανακοίνωση.

Και προσθέτει: «Ο κ. Τσίπρας οφείλει, επιτέλους, να πάρει ξεκάθαρη θέση. Και ο κατ’ ευφημισμόν υπουργός Προστασίας του Πολίτη, να αναλάβει τις ευθύνες του, πριν έρθουν ακόμη χειρότερα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.