ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Γ. Κουμουτσάκος: Η κυβέρνηση καλύπτει κομματικά και ιδεολογικά τις καταλήψεις

Γ. Κουμουτσάκος: Η κυβέρνηση καλύπτει κομματικά και ιδεολογικά τις καταλήψεις

Ο κ. Τόσκας υποτάσσεται στις πιο ακραίες θέσεις του κόμματός του, αναφέρει μεταξύ άλλων σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ σχολιάζοντας τις σημερινές δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού προστασίας του Πολίτη.

«Μετά την κομματική και ιδεολογική κάλυψη των αντιεξουσιαστών η Κυβέρνηση περνά στο επόμενο στάδιο. Τη διαβούλευση, τη συναπόφαση και τη συνδιαχείριση της δημόσιας τάξης και ασφάλειας με εκείνους που την αμφισβητούν και τη δυναμιτίζουν», σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Κουμουτσάκος.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Μετά την εισήγηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κυρίτση, για μια συμφωνία κυρίων ανάμεσα στο Κράτος και τους καταληψίες δημόσιων και ιδιωτικών κτηρίων, ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη έσπευσε να τον ξεπεράσει.

Δήλωσε σήμερα ότι έχει καλέσει ‘’συλλογικότητες των Εξαρχείων‘’ να συζητήσουν για να υπάρξει ανεμπόδιστη και ελεύθερη έκφραση των ιδεών.

Προφανώς και για να συναποφασίσουν για το παρόν και το μέλλον της ασφάλειας μια ολόκληρης περιοχής στην καρδιά της Αθήνας.

Είναι ολοφάνερο ότι ο κ. Τόσκας υποτάσσεται στις πιο ακραίες θέσεις του Κόμματός του.

Στην κόντρα της με το ΣΥΡΙΖΑ, η Κυβέρνηση ηττάται κατά κράτος και το Κόμμα επιβάλλει τη βούλησή του.

Έτσι, μετά την κομματική και ιδεολογική κάλυψη των αντιεξουσιαστών η Κυβέρνηση περνά στο επόμενο στάδιο.

Τη διαβούλευση, τη συναπόφαση και τη συνδιαχείριση της δημόσιας τάξης και ασφάλειας με εκείνους που την αμφισβητούν και τη δυναμιτίζουν.

Το επόμενο στάδιο είναι οι αντιεξουσιαστές, οι καταληψίες και οι μπαχαλάκηδες να δίνουν οδηγίες στην Αστυνομία.

Η Κυβέρνηση και ο κ. Τόσκας ας καταλάβουν επιτέλους ότι καθήκον και αποστολή τους είναι να φροντίζουν και να προστατεύουν μία μόνο “συλλογικότητα” τους Έλληνες πολίτες, τις οικογένειες και τις περιουσίες τους.

Πρώτη προτεραιότητα για την αυριανή Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα είναι η αποκατάσταση της νομιμότητας και η εμπέδωση της ασφάλειας των πολιτών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.