ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κ. Χατζηδάκης: «Στην κυβέρνηση υπάρχει θέμα διάκρισης των εξουσιών και ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης»

Κ. Χατζηδάκης: «Στην κυβέρνηση υπάρχει θέμα διάκρισης των εξουσιών και ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης»

«Οι δηλώσεις του κ. Τόσκα και του κ. Πολάκη αποδεικνύουν ότι έχουμε κυβέρνηση που δεν συναντούμε σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες και δεν μπορούν να πείσουν τους ξένους ότι κάνουμε μια νέα αρχή» δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Κωστής Χατζηδάκης.

«Κάτι πάει στραβά στην κυβέρνηση…Υπάρχει θέμα διάκρισης των εξουσιών και ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης» δήλωσε για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ενώ για τις αναφορές του Νίκου Τόσκα περί διαλόγου με τις συλλογικότητες των Εξαρχείων, ανέφερε πως «δεν γίνεται διάλογος με καταληψίες. Αυτό ξεπερνά τη φαντασία.» «Αν η κυβέρνηση πιστεύει ότι πρέπει να νομιμοποιήσει τις καταλήψεις να φέρει νομοσχέδιο στη Βουλή και να τοποθετηθεί» τόνισε, κάνοντας λόγο για κυβερνητικό κρυφτούλι με τις καταλήψεις.

«Η κυβέρνηση έχει μετατρέψει τη χώρα σε χώρα του “ου μπλέξεις” (…) Να ακολουθήσουμε το δρόμο της Κύπρου και της Ιρλανδίας με χαμηλότερες δαπάνες και χαμηλότερους φόρους… Δεν το καταλαβαίνει η κυβέρνηση, είναι δέσμια των ιδεοληψιών της» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Κωστής Χατζηδάκης κάλεσε την κυβέρνηση «να κάνει συμμαχία με την κοινή λογική» για την ανάπτυξη της οικονομίας, αντί να υπονομεύει τις διαρθρωτικές αλλαγές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.