ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η Μαριέττα Γιαννάκου πήρε εξιτήριο από τον Ερυθρό Σταυρό όπου και νοσηλευόταν από τον Μάιο

Η Μαριέττα Γιαννάκου πήρε εξιτήριο από τον Ερυθρό Σταυρό όπου και νοσηλευόταν από τον Μάιο

Μετά από πολύμηνη νοσηλεία πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός η Μαριέττα Γιαννάκου. Η πρώην υπουργός νοσηλευόταν στον Ερυθρό από τις 28 Μαΐου μετά από έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Μετά από τιτάνια μάχη που έδωσε για τη ζωή της κατάφερε να ξεπεράσει τον κίνδυνο και πλέον αναρρώνει στο σπίτι της. Την ευχάριστο νέο έκανε γνωστό μέσω του λογαριασμού του στο Facebook ο πρώην σύζυγος της Μ. Γιαννάκου, Π. Κουτσίκος, ο οποίος έγραψε: «Από σήμερα τέλος το νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός. Η Μαριέττα βρίσκεται στο σπίτι της, ξεπερνώντας για μια φορά ακόμη το πρόβλημα υγείας που την καθήλωσε επί ένα τρίμηνο στο νοσοκομείο. Ευχαριστώ όλους τους φίλους που συμπαραστάθηκαν με αγωνία και αγάπη στην περιπέτεια της αυτή, ευχόμενος να είναι και η τελευταία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.