ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μ. Γιαννάκου: « Μέσα από δυσκολίες ανακαλύπτεις την εκτίμηση και την αγάπη των αληθινών φίλων»

Μ. Γιαννάκου: « Μέσα από δυσκολίες ανακαλύπτεις την εκτίμηση και την αγάπη των αληθινών φίλων»

Μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους θέλησε να στείλει η Μαριέττα Γιαννάκου μετά την περιπέτεια της υγείας της. Η πρώην υπουργός, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter, ευχαρίστησε όσους βρέθηκαν κοντά της σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

«Ευχαριστώ όσους συμπαραστάθηκαν στην περιπέτεια της υγείας μου. Μέσα από δυσκολίες ανακαλύπτεις την εκτίμηση και την αγάπη των αληθινών φίλων», υπογράμμισε, μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο την Παρασκευή (5/8).

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Γιαννάκου νοσηλεύτηκε για 2 μήνες στον Ερυθρό Σταυρό, μετά από το έμφραγμα που υπέστη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.