ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γ.Κουμουτσάκος: «Η ΝΔ καταδικάζει την επίθεση στη Μονή Πετράκη – Να μπει τέλος στην κομματική κάλυψη των αναρχικών»

Γ.Κουμουτσάκος: «Η ΝΔ καταδικάζει την επίθεση στη Μονή Πετράκη – Να μπει τέλος στην κομματική κάλυψη των αναρχικών»

Την καταδίκη της ΝΔ για την εμπρηστική επίθεση στα γραφεία της Ιεράς Συνόδου στη Μονή Πετράκη, εκφράζει με δήλωσή του ο εκπρόσωπος του κόμματος Γιώργος Κουμουτσάκος.

Επισημαίνει πως η αλυσίδα των επιθέσεων και βανδαλισμών κατά ναών μεγαλώνει και πως ο βέβηλος συμβολισμός τους προκαλεί μεγάλη ανησυχία για τους πραγματικούς σκοπούς και επιδιώξεις των δραστών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον κ. Κουμουτσάκο «η αποθράσυνσή τους συνδέεται με το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ- παρά τις αλλεπάλληλες εκκλήσεις μας- αρνείτο να καταδικάσει αυτά τα φαινόμενα βίας και ανομίας. Έστω και τώρα, ας βάλει τέλος στην ιδιόμορφη αυτή ιδεολογική – κομματική κάλυψη που δίνει στους αναρχικούς» καταλήγει ο κ. Κουμουτσάκος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.