ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Κακλαμάνης: «Λάθος της ΝΔ που δεν έβγαλε ανακοίνωση για την ΕΛΣΤΑΤ»

Κακλαμάνης: «Λάθος της ΝΔ που δεν έβγαλε ανακοίνωση για την ΕΛΣΤΑΤ»

«Θεωρώ ότι ήταν λάθος που δεν βγήκε μία κεντρική ανακοίνωση από τη Νέα Δημοκρατία, από άποψη στρατηγικής», σχολίασε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, αναφερόμενος στην παραπομπή του πρώην πρόεδρου της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εγώ ήμουν απολύτως ξεκάθαρος. Το πιστεύω αυτό απόλυτα, και υπενθυμίζω ότι τον Φεβρουάριο του 2010 κατετέθη από το σύνολο της τότε κοινοβουλευτικής ομάδας, με υπογραφές και του Αντώνη Σαμαρά, που ήταν ο αρχηγός, και του Κυριάκου Μητσοτάκη, και όλων των υπολοίπων βουλευτών, αίτημα στη Βουλή για να γίνει εξεταστική επιτροπή που να ερευνήσει από το 2000 έως το 2010», σχολίασε ο κ. Κακλαμάνης και πρόσθεσε: «Άρα, αυτή η κεντρική γραμμή υπάρχει. Καλό είναι να την υπενθυμίζουμε και να την διεκδικούμε. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.