ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΝΔ για Χ.Σπίρτζη: «Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο αμετροέπειας και διγλωσσίας»

ΝΔ για Χ.Σπίρτζη: «Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο αμετροέπειας και διγλωσσίας»

Επίθεση στον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρ. Σπίρτζη, για τα όσα είπε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αγορά», εξαπέλυσε η ΝΔ.

Σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζεται πως «ο κ. Σπίρτζης εγείρει σήμερα σοβαρά πολιτικά και ηθικά ζητήματα, που ξεπερνούν κάθε προηγούμενο αμετροέπειας και διγλωσσίας», καθώς, όπως επισημαίνεται, «καταγγέλλει το ΤΑΙΠΕΔ, το οποίο, ωστόσο, λειτουργεί με απόφαση της κυβέρνησης, και μάλιστα, στο πλαίσιο του Yπερταμείου, που οι ίδιοι συγκρότησαν για τα επόμενα 100 χρόνια».

Σύμφωνα με τη ΝΔ, ο κ. Σπίρτζης εγκαλεί τα στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ, υποστηρίζοντας ότι «είναι προφανές πως θα εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα τραπεζικών ιδρυμάτων», αντιτάσσεται, στις πολιτικές προσέλκυσης επενδύσεων, υποστηρίζοντας ότι «η αλλαγή σελίδας δεν θα έρθει από επενδύσεις των ιδιωτών», ενώ προσποιείται πως ξέχασε πως το μνημόνιο που τώρα εφαρμόζεται-το πιο επώδυνο από όλα- είναι εκείνο που οι ίδιοι προκάλεσαν με τις εγκληματικές πολιτικές τους, το πρώτο εξάμηνο του 2015 και οι ίδιοι υπέγραψαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εάν ο κ. Σπίρτζης, από το αντάρτικο στο ΠΑΣΟΚ, θέλει τώρα να περάσει στο αντάρτικο του ΣΥΡΙΖΑ, δεν μας αφορά. Όταν, όμως, ως αρμόδιος υπουργός εναντιώνεται στις επενδύσεις, όταν συκοφαντεί, όταν υπονομεύει, δεν μπορεί να αφήνει αδιάφορο κανέναν. Ούτε βέβαια το βασικό υπεύθυνο για όλα αυτά, που είναι ο πολιτικός προϊστάμενός του κ. Τσίπρας» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.