ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κυριάκος στο Instagram: Η φωτογραφία με την κόρη του να βουτά από γέφυρα

Κυριάκος στο Instagram: Η φωτογραφία με την κόρη του να βουτά από γέφυρα

Στα Χανιά για ολιγοήμερες διακοπές βρίσκεται ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, για να γιορτάσει και το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου. 

Ο κ. Μητσοτάκης περνάς στιγμές χαλάρωσης με την οικογένειά του, μετά και το δείπνο που παρέθεσε σε «γαλάζιους» βουλευτές, γεγονός που δεν διστάζει να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram. 

Τελευταία ανάρτησή του δείχνει την κόρη του, Δάφνη, να πηδά από από μια γέφυρα και τον ίδιο να την επιβραβεύει για την προσπάθειά της. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Νέο Ολυμπιακό σπορ. Πτώση από γέφυρα. Μπράβο Δάφνη» έγραψε ο κ. Μητσοτάκης στην προσωπική του σελίδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.