Κυρ.Μητσοτάκης: «Αν πάμε σε εκλογές θα υπάρξει τσουνάμι κατά του ΣΥΡΙΖΑ»

Κυρ.Μητσοτάκης: «Αν πάμε σε εκλογές θα υπάρξει τσουνάμι κατά του ΣΥΡΙΖΑ»

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης εκτιμά πως αν η κυβέρνηση οδηγήσει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές θα υπάρξει τσουνάμι κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Realnews ο κ.Μητσοτάκης υποστήριξε πως όσο περνάει ο καιρός και τα προβλήματα των Ελλήνων μεγαλώνουν, η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα θα βρεθεί υπό μεγάλη πίεση, και θα θελήσει είτε να διευρύνει την κυβερνητική πλειοψηφία «φλερτάροντας» με τον Βασίλη Λεβέντη ενόψει της δεύτερης αξιολόγησης ή να αιφνιδιάσει με πρόωρες εκλογές για να αποτρέψει δραματική φθορά του ΣΥΡΙΖΑ.

Τι θα πει στη ΔΕΘ

Ταυτόχρονα, ο κ. Μητσοτάκης προετοιμάζεται για να παρουσιάσει στη ΔΕΘ το οικονομικό και κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ. Μεταξύ άλλων, από τη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της ΝΔ θα αναφερθεί σε θέματα όπως η ασφάλεια, η παιδεία και η υγεία, ενόψει και του φθινοπώρου οπότε εκτιμά ότι κλιμάκωση των προβλημάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.