Ά.Γεωργιάδης: «Απαράδεκτο να κόβεται το ΕΚΑΣ των φτωχών ανθρώπων»

Ά.Γεωργιάδης: «Απαράδεκτο να κόβεται το ΕΚΑΣ των φτωχών ανθρώπων»

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε την Τρίτη ο Άδωνις Γεωργιάδης σε δηλώσεις του για το θέμα του ΕΝΦΙΑ και τις ανατροπές της τελευταίας στιγμής.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «όχι μόνο δεν κατάργησε, αλλά αύξησε τον ΕΝΦΙΑ, ίσως και 1,5 εκατ. πολίτες θα πληρώσουν φέτος πολύ παραπάνω». Μιλώντας στον ΣΚΑΙ είπε ότι «καλούσαν τον κόσμο να μην τον πληρώνει και τώρα τον αυξάνουν κιόλας», αναφέροντας ότι ο πρωθυπουργός έχει δεσμευτεί να αυξήσει στα 3 δισ. την εισπραξιμότητα από 2,4 δισ. ευρώ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι η ΝΔ δεν θα δώσει ψεύτικες υποσχέσεις στο θέμα του ΕΝΦΙΑ. «Θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον ΕΝΦΙΑ, είναι από τους λίγους σίγουρα εισπράξιμους φόρους που επιβάλλουν τα κράτη, όμως λέμε ότι με μείωση των δαπανών μπορεί να μειωθεί».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σχολίασε ακόμη ότι ο σχεδιασμός της κυβέρνησης Σαμαρά ήταν η μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 15%, ενώ τώρα έχουμε αύξηση 15%. «Με τις υγείες μας, πληρώνουμε 30% περισσότερο γιατί κάποιοι ψηφίσαν Τσίπρα» παρατήρησε δηκτικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Υπάρχει ακόμη πολύ λίπος στο κράτος…» είπε και συμπλήρωσε ότι «είναι ηθικά απαράδεκτο να κόβουμε το ΕΚΑΣ των φτωχών ανθρώπων και να σπαταλούμε δημόσιο χρήμα… Στόχος της ΝΔ είναι η μείωση δημοσίων δαπανών και μείωση φόρων και για την ενίσχυση του επιχειρείν και για να κινηθεί η οικονομία». «Ο κ. Καμμένος έχει ξοδέψει για τις μετακινήσεις το με τα ελικόπτερα 30.000» πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.